Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod Ravennka » 7. červen 2016 19:29

Leni, stručně:

> dobré, přesné, popisné titulky - vyhledávání pondu je zohledňuje
> videa mraků ti projdou jenom, když to uděláš jako bůh a naprosto jinak, než je běžné :lol:
> chtějí hudbu Západní Afriky
> Lens flare (neumim česky :mrgreen:) je už pasé jak kalhoty do zvonu s kapsama na kolenou
> fotek paní s telefonem, s ntb atp. majímraky... kupci chtějí běžné lidi, jako jsme my, akorát když je to kreativní, je to lepší ;)
> ilustrace - doktorů a učitelek mají mraky; chtějí "neobvyklé" pracovníky jako web developery (moje poznámka -fascinující zjištění), bloggery a social-media managery
+PandaWild Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod styna » 8. červen 2016 19:10

Co znamená pls. Hello, I'm sorry for the inconvenience but we do not accept non-native mpeg4 mov files. We accept mp4 containers.
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod PandaWild » 8. červen 2016 19:35

Že neberou soubor MOV s kodekem MPEG4. Musí se použít buď MP4 soubor s kodekem MPEG4 nebo MOV soubor s kodekem Motion-JPEG (Photo-JPEG).

Kontejner znamená soubor v nějakém formátu (např. MOV, MP4), ten může obsahovat zvukové a obrazové streamy v nějakém kodeku (např. MPEG4, Motion-JPEG). Native formáty jsou kodeky, které jsou pro ten formát souboru přirozené.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod styna » 9. červen 2016 05:53

PandaWild píše:Že neberou soubor MOV s kodekem MPEG4. Musí se použít buď MP4 soubor s kodekem MPEG4 nebo MOV soubor s kodekem Motion-JPEG (Photo-JPEG).

Kontejner znamená soubor v nějakém formátu (např. MOV, MP4), ten může obsahovat zvukové a obrazové streamy v nějakém kodeku (např. MPEG4, Motion-JPEG). Native formáty jsou kodeky, které jsou pro ten formát souboru přirozené.

Díky za vysvětlení. Takže by mělo jít o nastavení při převodu z avi na mov. Převedeno. Odesláno a čekám na verdikt, jestli to projde či nikoliv.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod host » 27. červen 2016 08:28

Ahoj, chci se zeptat zda jde pond nějak nahrát najednou celelé portfolio cc 1400 vektotů, tak abych nemusel zvlášť každý editovat a posílat na schválení...
host

IP: 77.234.40.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 27. červen 2016 08:42

Jde to celkem jednoduše přes ftp. Dávkový popis, určení ceny a odeslání editorům je také možné.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Neznamy » 28. červen 2016 12:59

Zdravím, dnes mi přišel z adresy, která se tváří že je z Pond5 (hello [at] e.pond5.com) mail, se zněním:

Důležité: Upravte si profil na Pond5

Neustále se snažíme předcházet podvodnému jednání a chránit váš obsah. Proto nyní požadujeme, aby nám naši přispěvatelé poskytli dodatečné údaje, které nám pomohou ověřit jejich účty.

Píšeme vám, protože se nám nepodařilo plně ověřit vaši identitu pomocí údajů, které jste poskytli na webu Pond5. Prosíme vás, abyste si našli chvíli, klikli na následující tlačítko a doplnili chybějící údaje.

DOPLNIT ÚDAJE

Varování: Pokud na tento e-mail neodpovíte do 29. července, je možné, že vám zablokujeme účet a veškerý obsah až do té doby, než nám dodáte požadované údaje a než je náš tým schválí. Máte-li otázky, dejte nám vědět.

Tlačítko DOPLNIT ÚDAJE vede na adresu:
link.pond5.com/click/ atd.

Předpokládám, že nejsem jediný, kdo tento mail obdržel.

Mail na mě působí celkem nedůvěryhodně. Na nic jsem proto neklikal. Přihlásil jsem se do svého Pond5 účtu, ale tam jsme nikde nenašel info, co a kde bych měl vyplnit, aby mi účet nebyl zavřen. Mohl by to prosím někdo z Pond5 upřesnit zda je mail skutečně od Pond5, a jak uživatel může zjistit aniž by klikal na odkaz v mailu, co přesně a kde má doplnit? Děkuji
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Jirik » 28. červen 2016 14:18

Také mi dnes přišel tento podezřelý email. Zatím jsem na nic neklikal. Doufám, že se tu někdo z Pond5 k tomu vyjádří.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod Host » 28. červen 2016 15:12

Mail je od Pondu a vypadá stejně "důvěryhodně" jako celý Pond. Chtějí ověřit identitu tak, že jim v el. formuláři pošlete odkazy na své stránky, portfolio ve fotobance, apod. Dál chtějí vidět váš veřejný profil v sociálních sítích, který musí být starší než 3měsíce a veřejné přátele, nebo followery. Nějak neberou v potaz, že někdo třeba nemá profil žádný, případně zrovna tohle zveřejňovat nechce... Čert je vzal :twisted:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Lenka » 28. červen 2016 20:41

Mail je ze stejný adresy jako newslettery. Nechtějí žádná hesla, ale link na dva profily na sociálních sítích nebo jeden profil a jednu fotku nějakého MR nebo něčeho takového. No tak ať si počtou. :twisted:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Pond5