Depositphotos

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Depositphotos

Příspěvekod shalom3 » 17. červenec 2016 11:38

Také mi poslední schválení a prodej notifikovali 7/7, od té doby se nic neprodalo. S touhle fotobankou to je slabé od začátku, ještě jsem se tam nedostala ani k první výplatě. Vektory mi nevyhodili nikdy, videa také ne. Podobně chcíplé je to i na 123rf. A nakonec, ono v červenci nic moc obecně.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod weyo » 17. červenec 2016 20:12

Podľa mna má deposit veľmi zlý algorytmus vyhladavania,alebo ako to nazvať. Pretože raz sa mi stalo cca pred rokom a pol, že moje štyri fotky sa umiestnili na prvej stranke vo fresh Files, no a dva dni som mal predaje každých 5-10min od 30 centov az po 4 dolare,akonahle sa fotky stratili z titulky predaje klesli na štandard.
weyo

Reputace: +124

Příspěvekod knutt » 17. červenec 2016 20:20

Nevím co máte proti Depositphotos-pravidelné prodeje a pravidelné výplaty a to jsem tam letos přidal jen 50 fotek ;)
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Trueblackheart » 17. červenec 2016 20:59

Moje cca týden schválené fotky vůbec nejdou najít, nejdou vidět ani když si zobrazím svůj profil.Vidím je pouze když se přihlásím ve schválených. Mají tam pěknej bordel.
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 20. červenec 2016 10:33

Od včerejška mi zase chodí maily o prodeji ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Trueblackheart » 21. červenec 2016 10:04

Další schválené a neschválené fotky a e-mail zase nikde.

Tuhle fotobanku fakt nechápu. Samozřejmě, že vyhodili všechny fotky jídla, není pro ně komerčně použitelný. A vzali všechny to co mi vyhodili na shutteru a fotolii. Oni jsou snad domluvený aby mi ve výsledku vzali všechny fotky. :lol:
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod Laborec425 » 21. červenec 2016 11:30

Taky mi to tak připadá. Vždycky si rozeberou (SS, Fotolia, Dreamstime, Depositphotos) snad téměř všechny fotky, co nahrávám. Když se "zblázněj" na SS a vezmou mi všechno tak zase na Fotolii nepřijmou nic a někdy (méně často) je to naopak :).
Laborec425

Reputace: +4

Příspěvekod mszucs » 2. srpen 2016 01:24

Od Knutta by som rád vedel ako to dokáže takto zmanipulovať :D
Ja som tam rok a pol a celkom tam mám 3 USD, pre mňa je táto fotobanka čistý krach, pol roka som tam nič nenahrával, nemal som nervy na tie ich kecy o tom že nemá to komerčný význam atď, tak som tam dal po úspešnom SS uploade všetko, no predstavte si. DP si vybral práve tie 3 nezaostrené snímky čo mi SS vyhodil a jednu čo mi aj SS vzal no asi najslabšia z tých všetkých. No tak sa ani nie je čo čudovať keď berú len to najslabšie z uploadu.
Silne premýšlam, že s touto FB ukončím spoluprácu a nechám tam všetko zmazať.
mszucs

Reputace: +5

Příspěvekod PandaWild » 2. srpen 2016 06:56

Sice mi z dlouhodobého pohledu vydělávají jen 10% z toho co ShutterStock, ale vzhledem ke snadnosti uploadu stále ještě patří do kategorie "stojí to za to". Bylo by škoda je opustit. Bezdůvodný vyhazov "No commercial value" sice naštve, ale dělá to jen občas jeden nevrloun, u mne 10% submitu, tak to se ještě dá zkousnout.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 2. srpen 2016 08:54

DepositPhotos upredňostňuje autorov, ktorí sa tam zaregistrovali medzi prvými a ktorí sa tam dostali cez ich špeciálny program, ktorý dávnejšie poskytovali. Petr Václavek o tom píše v tomto článku: http://petr.vaclavek.com/article/630/fo ... -cutcaster
Tí ktorí sa zaregistrovali neskôr, alebo bez špeciálneho programu tak na DepositPhotos živoria. Ja tam tiež predávam prevažne vektory zo začiatkov. Tam je prakticky úplný zázrak predať novšiu vec vytvorenú za posledné dva roky. Petr tam ďalej píše, že pri počte ilustrácií 789 kusov tam mal v júli 2011 zárobok 73,06 USD. On sa tam zaregistroval v lete 2011 a ja na jeseň v októbri 2011, takže len pár mesiacov po ňom, no nikdy v živote som ja nemal na DepositPhotos 73 dolárov. Pritom si nemyslím, že by som mal nejako výrazne horšie kresby ako on. Je to proste tým, že ja som sa nedostal do toho ich špeciálneho programu, pretože som mal vtedy ešte malé portfólio. Takže som jedným zo živoriacich jedincov na DepositPhotos. S 1712 kusovým portfóliom tam mávam mesačné zárobky v priemere okolo 20 dolárov (vlastne v posledných mesiacoch sa zárobky pohybujú už iba okolo 10 USD) a dokým nezmenia vyhľadávanie a budú stále preferovať autorov ktorí nahrávali cez špeciálny program, tak v nejaké zvýšenie zárobkov ani nedúfam. Ale ako píše Panda je tam ľahké nahrávanie, tak sa to s nimi dá vydržať. ;) Sú aj horšie fotobanky.
Bananaboy

Reputace: +1077

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky