Adobe CC licencia

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Adobe CC licencia

Příspěvekod duben » 31. srpen 2016 21:31

Petře to nejde, ten plán je roční a ty si jen můžeš vybrat jestli budeš platit měsíčně, nebo jednorázově ročně. Pokud se tedy náhodou něco nezměnilo, ale o tom pochybuju.
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Sagi » 31. srpen 2016 21:51

1 měsíc se dá koupit koupit, stojí 36,29 EUR (běžně 24,19 EUR, když smlouva uzavřena na rok). ;)
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Mickies » 1. září 2016 10:53

Zdravím,
tak jsem dneska získala zkušební verzi CC, stačilo se přihlásit k adobe a aktualizovat již nainstalovaný Adobe CC, který mám v PC od minula a aktualizaci této verze mi dali znovu k vyzkoušení na týden. No včera mi nějak nedošlo, že bych to taky měla po tom roce a půl obnovit :lol:

No každopádně otevřu CC a spadne mi čelist jak plynule vše jede, jak jsem včera psala, ve starém CS6 se mi grafika při každém pohybu klidně 5 vteřin vykresluje, v CC jedu dolů, nahoru, doprava, doleva, oddaluju, přibližuju, hýbu objekty a jede to plynule, naprostý nezvyk. :shock:

S přítelem jsme koupili grafickou kartu EVGA GeForce GTX760, je především pro hraní her, ale měl by ji podporovat právě i Illustrator kvůli čipu GTX. Tenkrát jsme ji pořizovali zbytečně kvůli starému CS6, zůstala nevyužitá, což jsme netušili dopředu. CC ji využije plně.

Myslím, že jak jednou vyzkouším CC, už se nebudu chtít vrátit zpátky. :)
Když přicházím na ty nové funkce, co tolik zjednoduší práci, hlavně knihovna, do které se dá přidat i grafika, a tu je možné editovat najednou pro všechny práce kde byla využitá. Budu mít konečně všechny obrázky pro budoucí využití na jednom místě v knihovně, kterou si jen otevřu podle potřeby v postranním panelu a nebudu konečně muset dlouze navštěvovat staré práce, proto abych vytáhla jeden objekt, který chci znovu použít v nové práci.

Tohle není reklama, na Adobe CC ani grafickou kartu :lol: jsem jen v euforii a ráda se dělím o radost. ;)
+Bananaboy, +PandaWild, +Ravennka, +duben Hodnocení: +4
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod Bananaboy » 1. září 2016 11:03

Mickies píše:Tohle není reklama, na Adobe CC ani grafickou kartu :lol: jsem jen v euforii a ráda se dělím o radost. ;)

Hehe..., no ako sa hovorí, že pivo dělá hezká těla, tak odteraz bude platiť, že Adobe CC dělá euforii. :lol: :lol:
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Mickies » 1. září 2016 11:26

Bananaboy píše:
Mickies píše:Tohle není reklama, na Adobe CC ani grafickou kartu :lol: jsem jen v euforii a ráda se dělím o radost. ;)

Hehe..., no ako sa hovorí, že pivo dělá hezká těla, tak odteraz bude platiť, že Adobe CC dělá euforii. :lol: :lol:

To každopádně :lol: prakticky po všech stránkách pozitivní, až na jedno negativum, Adobe CC dělá placatý zadky :mrgreen:
Mickies

Reputace: +14

Předchozí

Zpět na Diskuse pro nováčky