Zdravím,
tak jsem dneska získala zkušební verzi CC, stačilo se přihlásit k adobe a aktualizovat již nainstalovaný Adobe CC, který mám v PC od minula a aktualizaci této verze mi dali znovu k vyzkoušení na týden. No včera mi nějak nedošlo, že bych to taky měla po tom roce a půl obnovit
No každopádně otevřu CC a spadne mi čelist jak plynule vše jede, jak jsem včera psala, ve starém CS6 se mi grafika při každém pohybu klidně 5 vteřin vykresluje, v CC jedu dolů, nahoru, doprava, doleva, oddaluju, přibližuju, hýbu objekty a jede to plynule, naprostý nezvyk.
S přítelem jsme koupili grafickou kartu EVGA GeForce GTX760, je především pro hraní her, ale měl by ji podporovat právě i Illustrator kvůli čipu GTX. Tenkrát jsme ji pořizovali zbytečně kvůli starému CS6, zůstala nevyužitá, což jsme netušili dopředu. CC ji využije plně.
Myslím, že jak jednou vyzkouším CC, už se nebudu chtít vrátit zpátky.
Když přicházím na ty nové funkce, co tolik zjednoduší práci, hlavně knihovna, do které se dá přidat i grafika, a tu je možné editovat najednou pro všechny práce kde byla využitá. Budu mít konečně všechny obrázky pro budoucí využití na jednom místě v knihovně, kterou si jen otevřu podle potřeby v postranním panelu a nebudu konečně muset dlouze navštěvovat staré práce, proto abych vytáhla jeden objekt, který chci znovu použít v nové práci.
Tohle není reklama, na Adobe CC ani grafickou kartu

jsem jen v euforii a ráda se dělím o radost.