Creative Kitchen youtube channel

Video (footage) dnes patří mezi další formát, který se na fotobankách prodává. Tato diskuze je věnovaná jeho tvorbě, různým formátům a možnostem prodeje.

Re: Creative Kitchen youtube channel

Příspěvekod Bananaboy » 3. září 2016 08:28

Ravennka píše:černé nehty by to zabily

To platí ale iba tu a teraz. Keby začala variť s čiernymi nechtami nejaká celebrita, tak by si videla, ako by sa po nej všetci opičili a zrazu by bolo varenie s čiernymi nechtami "in" "cool" a "trendy". :lol:
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Peteer » 3. září 2016 08:47

PandaWild píše:"oliva" na nehtu mi fakt hodně (nevhodně) odváděla pozornost. :-) Osobně bych si myslel, že barevné nehty nemohou znamenat dobrou kuchařku, to mi nějak nejde dohromady.

Kromě kratších střihů by se pro zvýšení dynamičnosti dalo uvažovat, zda některé pomalé úseky nezrychlit softwarově (zvýšením fps).

určitě na to se příště chystám aby to bylo celkově rychlejší
Peteer

Reputace: +16

Příspěvekod Peteer » 3. září 2016 10:51

Ještě se pozeptám. Ohledně keywords apod., jak to na youtube funguje?Čím více tím lépe (relevantních?) nějaký nástroj?Je potřeba nějak sortovat videa aby to se to netvářilo jen pro Českou republiku? (90% návštěv je z ČR, pak Španělsko, USA). Samozřejmě je to začátek a čím více bude obsahu, tím lepší to bude ale chci to dělat od začátku správně. Snad bude někdo vědět.
Díky
Peteer

Příspěvekod Peteer » 4. září 2016 09:07

Nové video, další bude ve středu nejspíše
https://www.youtube.com/channel/UC9Wg6Z ... _as=public
Peteer

Příspěvekod Ravennka » 4. září 2016 10:25

Vy mě nebudete mít rádi :mrgreen:, ale detaily...

- Tvoje paní ať si ty nehty fakt odlakuje.. hlavně v tom detailu, jak krájí chleba, je hrozně vidět, jak jsou oprýskané...
- na pekáčku v 1:28 (i předtím a potom) jsou vlevo vidět "skvrny" - vypadá to, jako když je to špinavé, příště překrýt pečícím papírem ;)
- a mě osobně přijde zvláštní, že tam dáváte od pohledu připálené to druhé rajče. Jasně, jíme to všichni, některým nám to chutná o to víc, když je to lehce chycený :mrgreen: Ale jestli je to takhle úplně vhodný do videa... to nevím.

BTW mi přijde, že šíleně solíte :lol: já teda osobně skoro nesolim, tak mám možná zkreslenou představu... pak to jíte, a nebo se to přehání pro to video, aby to bylo dobře vidět?
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Peteer » 4. září 2016 10:36

Ravennka píše:Vy mě nebudete mít rádi :mrgreen:, ale detaily...

- Tvoje paní ať si ty nehty fakt odlakuje.. hlavně v tom detailu, jak krájí chleba, je hrozně vidět, jak jsou oprýskané...
- na pekáčku v 1:28 (i předtím a potom) jsou vlevo vidět "skvrny" - vypadá to, jako když je to špinavé, příště překrýt pečícím papírem ;)
- a mě osobně přijde zvláštní, že tam dáváte od pohledu připálené to druhé rajče. Jasně, jíme to všichni, některým nám to chutná o to víc, když je to lehce chycený :mrgreen: Ale jestli je to takhle úplně vhodný do videa... to nevím.

BTW mi přijde, že šíleně solíte :lol: já teda osobně skoro nesolim, tak mám možná zkreslenou představu... pak to jíte, a nebo se to přehání pro to video, aby to bylo dobře vidět?

ne úplně v klidu, samozřejmě to bylo vše již předtočené ten první den, ještě máme 2 videa s těma nehtama, takže zatnout zuby a vydržet to. Na videu to možná vypadá, ale sůl tam tolik není, navíc tam není přesně kolik soli je to o každého chuti. Rajčata sice jsou na povrchu jakoby chycená, ale ve skutečnosti jsou krásně vláčná, to se jen vždy chytí ten balzamikový ocet, trošku zkaramelizuje a pak to chutná neskutečně :D
Peteer

Příspěvekod Peteer » 14. říjen 2016 10:58

Ahoj všichni, přidávám další videa, tak když nebudete vědět co k večeři/obědu, mrkněte!
O víkendu točíme další. Jde to pomalu ale chce to čas. Děkujeme za sdílení, odběr, like :D
Dýňovka - https://youtu.be/INo27Y0NbRA
Langoše - https://youtu.be/lKb0jzWFIlw
Creme brulee - https://youtu.be/grnQenLwIOk - můj oblíbený
Onion bhajis - ta je skvělá! https://youtu.be/OaSjl_NvLmk
Klasické bramboráky - https://youtu.be/lu9Tdm0LZOg
+Ravennka Hodnocení: +1
Peteer

Příspěvekod Ravennka » 14. říjen 2016 11:39

Ani jsem netušila, jak to odlakování nehtů pomůže... fakt super! Teď už mě nic neruší a můžu se kochat - zbožňuju většinu vašeho nádobí... :mrgreen:

Když jsem koukala na ten langoš, tak jednak teda fakt to krásně nakynulo, to se fakt povedlo, akorát jsem byla zvědavá, jeslti Vám to bude dělat ty bublinky v těstě při smažení, které nám to málo dělá, když je děláme doma... a taky Vám to nedělá. Tak si začnu myslet, že je to domácím prostředím :mrgreen:
Ravennka

Příspěvekod Peteer » 14. říjen 2016 11:45

Ravennka píše:Ani jsem netušila, jak to odlakování nehtů pomůže... fakt super! Teď už mě nic neruší a můžu se kochat - zbožňuju většinu vašeho nádobí... :mrgreen:

Když jsem koukala na ten langoš, tak jednak teda fakt to krásně nakynulo, to se fakt povedlo, akorát jsem byla zvědavá, jeslti Vám to bude dělat ty bublinky v těstě při smažení, které nám to málo dělá, když je děláme doma... a taky Vám to nedělá. Tak si začnu myslet, že je to domácím prostředím :mrgreen:

Ne není to tak, je to čistě naše chyba ale už jsme to fakt nedali točit to znovu - nový olej atd.o)
Asi takhle, bublinky není problém, klíč je v tom to mít ponořené takže ideál friťák a nebo to trošičku ponořit do oleje pak bublinky vyjedou což nám dělá těsto normálně, ale tady jak se točí tak jsme to prostě nedali už se to přepeklo, škoda :D
Peteer

Příspěvekod Ravennka » 14. říjen 2016 11:56

Fakt? Jsme měli možná blbý těsto, těch receptů je všude tři pr a každej je jinej... tak zkusím ten Váš příště ;)
+Peteer Hodnocení: +1
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na O videu a jeho tvorbě