Ravennka píše:černé nehty by to zabily
To platí ale iba tu a teraz. Keby začala variť s čiernymi nechtami nejaká celebrita, tak by si videla, ako by sa po nej všetci opičili a zrazu by bolo varenie s čiernymi nechtami "in" "cool" a "trendy".
Ravennka píše:černé nehty by to zabily
| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:"oliva" na nehtu mi fakt hodně (nevhodně) odváděla pozornost.Osobně bych si myslel, že barevné nehty nemohou znamenat dobrou kuchařku, to mi nějak nejde dohromady.
Kromě kratších střihů by se pro zvýšení dynamičnosti dalo uvažovat, zda některé pomalé úseky nezrychlit softwarově (zvýšením fps).
Ravennka píše:Vy mě nebudete mít rádi, ale detaily...
- Tvoje paní ať si ty nehty fakt odlakuje.. hlavně v tom detailu, jak krájí chleba, je hrozně vidět, jak jsou oprýskané...
- na pekáčku v 1:28 (i předtím a potom) jsou vlevo vidět "skvrny" - vypadá to, jako když je to špinavé, příště překrýt pečícím papírem
- a mě osobně přijde zvláštní, že tam dáváte od pohledu připálené to druhé rajče. Jasně, jíme to všichni, některým nám to chutná o to víc, když je to lehce chycenýAle jestli je to takhle úplně vhodný do videa... to nevím.
BTW mi přijde, že šíleně solítejá teda osobně skoro nesolim, tak mám možná zkreslenou představu... pak to jíte, a nebo se to přehání pro to video, aby to bylo dobře vidět?
| +Ravennka | Hodnocení: +1 |
Ravennka píše:Ani jsem netušila, jak to odlakování nehtů pomůže... fakt super! Teď už mě nic neruší a můžu se kochat - zbožňuju většinu vašeho nádobí...![]()
Když jsem koukala na ten langoš, tak jednak teda fakt to krásně nakynulo, to se fakt povedlo, akorát jsem byla zvědavá, jeslti Vám to bude dělat ty bublinky v těstě při smažení, které nám to málo dělá, když je děláme doma... a taky Vám to nedělá. Tak si začnu myslet, že je to domácím prostředím
| +Peteer | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.