Prodeje na SS mám teď jako když nakupuje někdo sjetej - jeden den tragédie, pak mám perfektní víkendový den, pak v týdnu mám prodejů jak v "klasickém režimu" o víkendu a podobně. Úplně se to vymyká všemu, co jsem za ty 2 roky odpozorovala...
Ten Dreams potvrzuju, dřív to nebylo žádný terno, ale teď se tam prodá tak desetina toho, co dřív... což je fakt trágo (resp počet prodejů se snížil tak o polovinu, ale částky jsou víceméně jenom základní, kde jsou ty časy, kdy jsem siluetu auta prodala za $10). Nic jiného, než fotky, tam už nenahrávám... tu zase nevyhodí snad ani jednu.
Ale musím pochválit 123 - jak dřív mi nedělalo skoro nic, tak teď mi to dělá stabilních 10% SS (teď poslední měsíce měl SS propad, tak to dělalo od doka 15% SS, ale občas překvapí a udělá i víc... =)) a všechno jsou to prakticky vektory (resp ilustrace v různých rozměrech).
Nicméně vykašlat... já teď nestíhám, sice jsem něco nafotila, ale nemám čas se s tím crcat a hlavně to klíčovat, takže zase 3 týdny ani novinka a ono to jde i beze mne, člověk si odpočine...

Zkus to takhle... dej si prostě chvíli voraz.