shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod soim » 31. srpen 2016 12:39

To je vlastně pravda :) okej :D
Hodnocení: 0
soim

Reputace: +44

Příspěvekod honza286 » 6. září 2016 09:14

SS jede poslední dobou ode zdi ke zdi - buď schvalují pár minut od odeslání a projde vše nebo jim to trvá i několik dní a neprojde nic. Ale možná to závisí na tom, kdo zrovna schvaluje, že by to byla strategie SS, tomu se mi nechce moc věřit.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Mickies » 6. září 2016 09:41

Taky jsem si všimla, v neděli jsem nahrála várku a byla schválená ještě předtím než se objevila v čekajících :shock:
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod alima007 » 6. září 2016 09:48

Mickies píše:Taky jsem si všimla, v neděli jsem nahrála várku a byla schválená ještě předtím než se objevila v čekajících :shock:

jo jo, teď nějak zrychlili :D do hodiny většinou dají vědět, jak se jim to "líbí" :twisted:
alima007

IP: 80.188.42.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 6. září 2016 09:54

Připadá mi to úplně, jako kdyby v případě potřeby nasadili nějaký schvalovací automat a jindy k tomu zasedne nějaké pako a schvaluje ručně, nebo spíš vyhazuje. ;)
Nicméně posledních pár týdnů jsem obecně otrávená. Na Dreamstime se asi vykašlu, začali tam vyhazovat skoro všechno a neprodávají vůbec nic. Na Fotolii zase schvalují skoro všechny vektory, ale prodeje jsou na houby. Na Shutru se prodeje taky výrazně zhoršily, a když, tak jen za předplatné. Zas jednou mám chuť s tím úplně praštit. :(
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 6. září 2016 10:25

Prodeje na SS mám teď jako když nakupuje někdo sjetej - jeden den tragédie, pak mám perfektní víkendový den, pak v týdnu mám prodejů jak v "klasickém režimu" o víkendu a podobně. Úplně se to vymyká všemu, co jsem za ty 2 roky odpozorovala... :lol:

Ten Dreams potvrzuju, dřív to nebylo žádný terno, ale teď se tam prodá tak desetina toho, co dřív... což je fakt trágo (resp počet prodejů se snížil tak o polovinu, ale částky jsou víceméně jenom základní, kde jsou ty časy, kdy jsem siluetu auta prodala za $10). Nic jiného, než fotky, tam už nenahrávám... tu zase nevyhodí snad ani jednu.

Ale musím pochválit 123 - jak dřív mi nedělalo skoro nic, tak teď mi to dělá stabilních 10% SS (teď poslední měsíce měl SS propad, tak to dělalo od doka 15% SS, ale občas překvapí a udělá i víc... =)) a všechno jsou to prakticky vektory (resp ilustrace v různých rozměrech).

Nicméně vykašlat... já teď nestíhám, sice jsem něco nafotila, ale nemám čas se s tím crcat a hlavně to klíčovat, takže zase 3 týdny ani novinka a ono to jde i beze mne, člověk si odpočine... ;) Zkus to takhle... dej si prostě chvíli voraz.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Marsan » 6. září 2016 15:30

K tomu "schvalování"
V sobotu jsem tam nahrál serii ze srazu veteránů jako EDITORIAL, veřejná akce, žádná výstava a žádné vstúpné, vše volně přístupné. Něco mi obratem ruky schválili např:

http://www.shutterstock.com/pic-4776651 ... n3gosg-1-6

a na zbytek po mě chtějí kopii průkazu novináře ?? :roll: Mám ho zaslat na přiložený mejl. Napadá mě jen, že si tu moji várku rozdělili dva posuzovatelé, jen, že jo a druhý, že NE a Ne :lol: :lol:
Myslíte si, že má cenu jim tam něco psát..? Pobavilo mě to, že se nedokáží shodnout i u jedné várky ;)
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod alima007 » 6. září 2016 16:10

Napiš :D Aspoň se dozvíš nějaká moudra :D
alima007

IP: 80.188.42.1xx

Příspěvekod Host » 6. září 2016 19:14

Ravennka píše:Prodeje na SS mám teď jako když nakupuje někdo sjetej - jeden den tragédie, pak mám perfektní víkendový den, pak v týdnu mám prodejů jak v "klasickém režimu" o víkendu a podobně. Úplně se to vymyká všemu, co jsem za ty 2 roky odpozorovala... :lol:

Nepravidelnost a loterijní způsob výdělku se stává novým pravidlem... Až se Neburešovi povede ve sněmovně prosadit zákon na blokování - cenzuru stránek s hazardem, tak bude Shutterstock mezi prvními... :)

V souvislosti s "vylepšováním" stránek pro kupce, zrušili u předplatného kontrolu počtu zbývajících stažení. To co zákazník nevyčerpá, nebudou muset zaplatit nám... :cry: Také to nejspíš omezí, nebo úplně zarazí pravidelný nárůst prodejů na konci měsíce, kdy všichni dohánějí co zameškali.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod honza286 » 6. září 2016 19:46

Něco pro "pobavení" - teď jsem na SS poslal jednu fotku, asi 5 sekund po jejim odeslání přišlo, že fotka nebyla schválena, obligátní důvod focus. Za tu dobu nemohli tu fotku ani otevřít a prohlídnout si ji.
honza286

Reputace: +70

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock