Fotolia

Re: Fotolia

Příspěvekod GreatWhite » 7. září 2016 21:10

:) takže trend dnešní doby je jasný :mrgreen: chce to fotit fousaté prsatice
+PandaWild, +mszucs Hodnocení: +2
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Ravennka » 7. září 2016 21:19

Tak když nám to Fousaté léto cpalo celé prázdniny a vy jste to ignorovali, tak se nedivte... víc už vás to trknout nemohlo :lol:
+GreatWhite, +hypotekyfidler.cz Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod mszucs » 8. září 2016 08:50

hypotekyfidler.cz píše:Mimochodem, podíval jsem se na ten náhled, co tam mají, na 75% zvětšení na její levé oko a to je síla - to bych se v životě neodvážil nikam poslat.

Myslel som že tam pôjde o nárazníky ale ani tie nie sú zaostrené a naviac je to celé plné šumu. :roll:
No nič už som poprosil kamarátku sestry takže budeme konkurovať :lol:
Hodnocení: 0
mszucs

Reputace: +5

Příspěvekod shalom3 » 8. září 2016 09:55

U nahotinek asi přivírají editoři (chlapi) nad šumem očko, evtl. to považují za umělecký záměr :) .
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Host » 8. září 2016 14:47

GreatWhite píše::) takže trend dnešní doby je jasný :mrgreen: chce to fotit fousaté prsatice

Conchita Wurst, sexy ideal dnesni doby. Tu kdyz vyfotite nahatou, tak mate uz naporad vystarano a hlavne nepiste, ze se vam to nelibi, nebo si to s vami soudruzi vyridi :D
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 13. září 2016 10:03

Že "vylepšili" zprávy o prodeji, to bych zkousla... ale nerozumím teď vyhazovacím hláškám :cry: ... když je u fotky "technical error" - znamená to, že se jim něco na té fotce technicky nezdá (šum, ostrost... resp. jí prostě nechtějí), a nebo že se špatně nahrála?

Klikala jsem na další a další odkazy a zřejmě bych to viděla na to, že se jim ta fotka nelíbí... ale tak člověk chce mít jistotu, než to do toho případně sáhne (když už jsem to naklíčova, tak to přece, zrovna u Foto, nezahodím).
Ravennka

Příspěvekod alima007 » 13. září 2016 10:19

Ravennka píše:Že "vylepšili" zprávy o prodeji, to bych zkousla... ale nerozumím teď vyhazovacím hláškám :cry: ... když je u fotky "technical error" - znamená to, že se jim něco na té fotce technicky nezdá (šum, ostrost... resp. jí prostě nechtějí), a nebo že se špatně nahrála?

Klikala jsem na další a další odkazy a zřejmě bych to viděla na to, že se jim ta fotka nelíbí... ale tak člověk chce mít jistotu, než to do toho případně sáhne (když už jsem to naklíčova, tak to přece, zrovna u Foto, nezahodím).

Tak aspoň víš, že je to technický problém :D .... Mně minule napsali, že mám "Artifact problem" :D, z toho jsem nebyla schopna poznat ani, co je za problém :D
alima007

IP: 89.176.114.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 13. září 2016 10:27

U ShutterStocku by "technical error" znamenalo chybu přenosu (např. neúplný soubor), ale u Fotolie s přenosem nebývá problém a spíš tím myslí autorskou chybu. Důvody jsou sice dost všeobecné a neurčité, ale má to i výhodu - stačí změnit cokoliv a resubmitovat a nikdo nemůže říct že to nebyl platný pokus o opravu, když vlastně nevíme co přesně bylo špatně.

"Artifact problem" by nejspíš měly znamenat JPG artefakty kvůli příliš vysoké kompresi.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 13. září 2016 10:31

alima007 píše: Mně minule napsali, že mám "Artifact problem" :D, z toho jsem nebyla schopna poznat ani, co je za problém :D

Artefakty jsou jasný, ne? Máš tam nějakou starověkou vázu, sochu, a nebo jiný poklad a chtějí k tomu podpis tvůrce... 8-)

ne, teď vážně, trocha četby na rozšíření vědění - http://fyzika.jreichl.com/main.article/ ... kty-obrazu ;)

PandaWild píše:u Fotolie s přenosem nebývá problém a spíš tím myslí autorskou chybu

Díky ;) drobně do toho šáhnu a pošlu znova... to by v tom byl čert, abych to tam neprocpala, když to všude jinde vzali :mrgreen:
+PandaWild Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod honza286 » 14. září 2016 13:09

Ty jejich důvody vyhazování jsou "úžasné" - u jedné fotky, mi napsali "lack of aesthetic", Jde o fotku krav pasoucích se na louce s kopci v pozadí. Asi jim ty krávy přijdou málo estetické, raději by tam (polo)nahé slečny, případně je ta louka málo spasená :). Artifact problem mi už napsali taky.
honza286

Reputace: +70

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia