| +PandaWild, +mszucs | Hodnocení: +2 |
| +GreatWhite, +hypotekyfidler.cz | Hodnocení: +2 |
hypotekyfidler.cz píše:Mimochodem, podíval jsem se na ten náhled, co tam mají, na 75% zvětšení na její levé oko a to je síla - to bych se v životě neodvážil nikam poslat.
| Hodnocení: 0 |
GreatWhite píše::) takže trend dnešní doby je jasnýchce to fotit fousaté prsatice
Ravennka píše:Že "vylepšili" zprávy o prodeji, to bych zkousla... ale nerozumím teď vyhazovacím hláškám... když je u fotky "technical error" - znamená to, že se jim něco na té fotce technicky nezdá (šum, ostrost... resp. jí prostě nechtějí), a nebo že se špatně nahrála?
Klikala jsem na další a další odkazy a zřejmě bych to viděla na to, že se jim ta fotka nelíbí... ale tak člověk chce mít jistotu, než to do toho případně sáhne (když už jsem to naklíčova, tak to přece, zrovna u Foto, nezahodím).
alima007 píše: Mně minule napsali, že mám "Artifact problem", z toho jsem nebyla schopna poznat ani, co je za problém
PandaWild píše:u Fotolie s přenosem nebývá problém a spíš tím myslí autorskou chybu
| +PandaWild | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.