| +Lenka, +Ravennka, +sedmicka7a | Hodnocení: +3 |
Hamin píše:Mě by spíše zajímalo, jestli se to týká i partnerských prodejů ? Ty mi na iStock dělají snad 85% zisku. Takže jestli to platí jen pro subs. prodeje přímo na iStock, tak se mě to celkem netýká
| Hodnocení: 0 |
hypotekyfidler.cz píše:Přišel další zajímavý email, ruší rastrové ilustrace pod fotkama a budou 1. fotky a 2. ilustrace (jedno jaké).
Optimistická varianta: ti co se tam nedostali s vektorama, se tam teď dostanou s rastrama a budou moci posílat i vektory
Pesimistická varianta: budou mít utrum i s rastrovými ilustracemi.
-Tereza- píše:hypotekyfidler.cz píše:Přišel další zajímavý email, ruší rastrové ilustrace pod fotkama a budou 1. fotky a 2. ilustrace (jedno jaké).
Optimistická varianta: ti co se tam nedostali s vektorama, se tam teď dostanou s rastrama a budou moci posílat i vektory
Pesimistická varianta: budou mít utrum i s rastrovými ilustracemi.
Já jsem z té jejich tabulky moc nepochopila, co mám dělat - když teď prodávám ty rastrové ilustrace pod fotkami musím projít nějakým schválením jako ilustrátor? A když mě neschválí, tak mi nebudou vyplácet příjmy z těch ilustrací, co tam už mám?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.