Sebemotivace

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Sebemotivace

Příspěvekod Marsan » 19. prosinec 2016 18:53

admin píše:....... Dej si prostě krátkodobý pravidelný cíl, na který dosáhneš a budeš mít pak dobrý pocit z toho, že to zvládáš, případně děláš ještě více.

To je přesně ono... konkrétní cíl... 10 fotek denně... stanovený termín... atd... neurčitá předsevzetí (budu víc fotit, kreslit, do pár měsíců...) nefungují
Hodnocení: 0
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Majk88 » 19. prosinec 2016 23:16

Tak jsem dal přátelé na Vás a dal jsem si krátkodobý cíl udělat týdně 10 nových obrázků.,..tak sjem se do toho pustil s plnou vervou :) ... a nemůžu se zastavit :D .. super díky moc za Vaši motivaci a podporu
Přílohy
ikonky.PNG
ikonky.PNG (86.75 KiB) Zobrazeno 6323 krát
+kelley, +sedmicka7a, +sentio Hodnocení: +3
www.majkportfolio.com
"Graphic Design is my passion"

Můj Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfq2wfheTSWhougx_BLhEbw
Majk88

Reputace: +40

Příspěvekod Pitju » 20. prosinec 2016 00:18

Aj keď neskoro, ale predsa. Ja mám opačný problém...Hlava mi niekedy ide prasknúť od toho, čo by som chcel vektoriť, ale stihol som z toho veľmi málo. Aj keď je zle, stále tu máme víno....žiadne litre...pohárik dva a sype sa to
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod sherri » 22. prosinec 2016 01:05

Rikas, Lenko, ze motivovat se nakupama je cesta do pekla, ale kdyz me tak udela radost kazdy ten ctvrtak na Shutterstocku. :) U me je spojene prijemne s uzitecnym, mam proste touhu budovat si nejake portfolio, tak muze i rovnou vydelavat.
sherri

Reputace: +3

Příspěvekod kelley » 22. prosinec 2016 10:43

Koukám že jsem na tom dost podobně jako Majk :D Takže moje stagnace na FB a odbíhání k jiným aktivitám způsobila, že jsem konečně otextoval čtyři písničky a chystám vydání mého prvního autorského EP :lol: http://bandzone.cz/milanpalicka , http://digitalninomadstvi.cz/rebelsky-pristup-multipotencialnich-jedincu-bori-status-quo-jste-jeden-z-nich/ ...
+PandaWild, +hypotekyfidler.cz Hodnocení: +2
Blog o tom, co mě momentálně baví - tanec, turistika, fotografování, hudba... http://milpal.cz
kelley

Příspěvekod PandaWild » 22. prosinec 2016 11:01

Na panelákové podmínky naprosto perfektní! Obrázek :D Dobré skladby, chybí tomu už jen studiová kvalita.
+kelley Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 22. prosinec 2016 20:07

sherri píše:Rikas, Lenko, ze motivovat se nakupama je cesta do pekla, ale kdyz me tak udela radost kazdy ten ctvrtak na Shutterstocku. :) U me je spojene prijemne s uzitecnym, mam proste touhu budovat si nejake portfolio, tak muze i rovnou vydelavat.

Mě taky dělá radost každej čtvrťák. Ale teďka můžu uvést na vlastním příkladu, proč je to cesta do pekla: Jeden den jsem měla 21 prodejů na 123rf. Další den tamtéž 16. Od tý doby pár dní zase ani ťuk, ačkoli je sezóna. Z toho, co se prodalo, nejsem schopná vydedukovat mechanismus toho prodeje. Pokud budu řídit svou náladu jen podle prodejů, tak teď spáchám harakiri, protože nevím, co se děje. Na harakiri ale nemám čas, protože zrovna zkoumám fraktálový generátor, což mě natolik pohltilo, že jsem zapomněla nahrávat. Takže vás tu bude ještě nějaký čas popichovat. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod kelley » 23. prosinec 2016 10:23

No tak přestože stagnuju, tak ta třetí stovka dolarů co mi právě den před Vánocemi přistála z iStocku na PayPal účtu motivuje docela slušně :-)
Blog o tom, co mě momentálně baví - tanec, turistika, fotografování, hudba... http://milpal.cz
kelley

Příspěvekod Ravennka » 23. prosinec 2016 11:27

No mne třeba lehce demotivuje to, že to jede i bez mého přičinění - že je vlastně jedno, jestli přidávám, a nebo ne, vydělává to +/- furt stejně...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 23. prosinec 2016 19:14

Na to ale pozor, jeví se mi, že to má obrovskou setrvačnost - tak nějak mi to připomíná rozjetý nákladní vlak. Teď jedeš, protože před rokem až dvěma jsi tlačila. Když teď tlačit přestaneš, minimálně abys nahrazovala tření, tak to časem zpomalí a nové zrychlení dá mnohem větší úsilí.
+PandaWild, +Ravennka Hodnocení: +2
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse