Nahravani pres ESP

Re: Nahravani pres ESP

Příspěvekod peťo » 5. únor 2017 19:20

Anika píše:Funguje dnes někomu přihlášení do ESP? Já se od rána nemůžu přihlásit, včera to šlo ok.

Ja som ešte od Getty ani neobržal aktivačný email...škoda rečí... :oops: :oops: :oops:
Hodnocení: 0
peťo

Reputace: +2

Příspěvekod honza286 » 5. únor 2017 22:22

Anika píše:Funguje dnes někomu přihlášení do ESP? Já se od rána nemůžu přihlásit, včera to šlo ok.

Funguje, na rozdíl od skvělého shutterstocku, kam se sice občas i přihlásím, ale nic nenahraju...
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Anika » 6. únor 2017 09:37

Napsala jsem na podporu, uvidíme.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod libor2 » 6. únor 2017 09:51

Kuliparek píše:Přišel jsem si postěžovat! z DeepMeta 3 jsem znechucenej :-D A to jsem si včera říkal, jak blbě se nahrává na Bigstock a teda teď to pěkně předčil Istock :-D

Znechucený, to je slabé slovo. Nic horšího jsem snad neviděl. Kdo a proč to proboha "vylepšuje" ? Nějaká cvičená opice? :evil:
http://www.fotovrska.cz/
https://www.proweddy.cz/
libor2

Reputace: +48

Příspěvekod Anika » 6. únor 2017 18:07

Anika píše:Napsala jsem na podporu, uvidíme.

Jen doplním, kdyby to někomu třeba pomohlo - normálně používám firefox, tam přihlášení zlobí. Zkusila jsem edge - funguje. Problém je v prohlížeči.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Host » 6. únor 2017 19:03

Možné zahájení nahrávací sezony na Getty plánuji někdy koncem dubna. To už bude na příjmech vidět, jestli má nějaká další námaha smysl a snad do té doby vychytají bugy, co se ještě určitě vyskytnou. Líbí se mi možnost dávkového zpracování souborů, méně už přehlednost. Přinejhorším nechám tuhle fotobanku zvolna "dokapat"... :|
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod prudek » 7. únor 2017 03:30

Jooooo, fotobanky jsou bohužel už asi docela slušné firmy a v tom je problém. Když jsem dělal v malé firmě, která byla schopná dodat elektrárnu na klíč, tak tam se žádnej zmrd neudržel. No ale čím jsou firmy větší, tak se tam potom nacpou manageři, co umí jen kecat. No a nový koště vymyslí noný píčoviny. Takovej je bohužel svět a nám nezbývá, než se s tím smířit.

Většina lidí co k něčemu je, tak se bohužel neumí prodat kecama. No řekl bych že sem asi patří bohužel většina z nás.

Chodí vám ty aktivační maily?
Mě stále nic nepřišlo.
prudek

IP: 37.44.22.xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 7. únor 2017 08:52

Poprve jsem vcera nahraval pres nove Deep Meta v3. To ze je to neintiutivni se oproti predchozi verzi nezmenilo, ale to klicova slova, kde to samo nepozna ani jedno a vsechno se musi doklikavat a rolovat ... no to je fakt peklo.

I pres to ze je iStock u me na pozici 2-3 nejvydelecnejsi fotobanky tak dost vazne premyslim ze tohle nemam zapotrebi.
+PandaWild Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod libor2 » 7. únor 2017 09:05

duben píše:Poprve jsem vcera nahraval pres nove Deep Meta v3. To ze je to neintiutivni se oproti predchozi verzi nezmenilo, ale to klicova slova, kde to samo nepozna ani jedno a vsechno se musi doklikavat a rolovat ... no to je fakt peklo.

I pres to ze je iStock u me na pozici 2-3 nejvydelecnejsi fotobanky tak dost vazne premyslim ze tohle nemam zapotrebi.

Přesně tak. Musel jsem se mrknout na YT abych se v tom vyznal. Taky je u mě IS na 3 místě, ale i tak jsem to vzdal a nenahrávám. Snad to časem opět opraví :lol:
http://www.fotovrska.cz/
https://www.proweddy.cz/
libor2

Reputace: +48

Příspěvekod PandaWild » 7. únor 2017 09:50

No a má nějakou výhodu používat DeepMeta namísto ESP? Zkusil jsem teď nějaké fotky přes ESP, tagy načte OK, podle zkušeností z videí není třeba kw upřesňovat (nikdy to nevyžadovali), tak mi připadá že jen to prostě stačí nahrát přes ESP a odeslat a nic dalšího netřeba. DeepMeta je pak už zbytečnost a nic navíc nepřináší (naopak míň, když tam obtěžuje s významy slov).
PandaWild

Reputace: +2005

PředchozíDalší

Zpět na iStock