Nahravani pres ESP

Re: Nahravani pres ESP

Příspěvekod Navstevnik_3 » 7. únor 2017 09:57

Pando napadlo me to same, tak jsem udelal test - nahral jsem o vikendu 1 vektor pres Deep meta3 a jeden (v podstate podobny vektor) pred samotny portal esp. Pres esp sice nenacita u vektoru kw ale na porad jednodusi nakopirovat, nez ta silena volba v DM3. Ted cekam na zpravu o schvaleni. Uvidim z jakeho to projde. Jestli pres esp tak je volba jasna... Jen se trochu bojim, ze to mozna projde, ale bude to chtit nejak na webu doupresnit ty klicova slova. Uplne neverim tomu ze by to proslo takle lehce (i kdyz pravda, u videa to tak bylo).
Hodnocení: 0
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 7. únor 2017 10:00

Tak to pres ESP příště zkusím. Pokud se nebudou muset kw upřesňovat tak to bude nejvíc nejlepší :)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Anika » 7. únor 2017 10:35

Včera jsem zkoušela nahrávat na ESP vektory přes Stocksubmitter. Je to docela porod. V nastavení stocksubmitteru je potřeba nastavit zemi (nevím, k čemu to je, ale zadala jsem czech republic), a před samotým odesláním ještě zadat název batche, buď nový, nebo nějaký, který už na esp je. Nahrálo se to, ale nenačetly se keywords a název, takže nic. Ještě zkusím, jestli se ty data nepřiřadí až při submitu, to by bylo dobré.
Zadávat všechny popisky ručně, to asi zatím nezkousnu.
Nikde nevidím kategorie, ty zrušili, nebo co?
Upřesňování významů mě štve, ale stocksubmitter si to pamatuje, takže to snad čase bude stále jednodušší.
Pobavily mě možnosti významu k výrazu feminine: 1.females, 2. femininity, 3. tampon
Doplnění - takže submit proběhl a kw tam jsou, hurá :D Vektor čeká ve frontě na schválení.
Prostě porod. :lol:
Přihlašování ve firefoxu už funguje, ale jenom když promažu mezipaměť.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 7. únor 2017 10:39

Jo kategorie zrušili. A zem se musí zadávat u videí i obrázků (nepochopitelně i u ilustrací), naštěstí se to dá v ESP všechno vybrat a zemi nastavit hromadně.

Chtěl jsem teď přes ESP zkusit vektor, ale soubor eps to odmítá jako neplatný soubor. Tak nevím, dělám něco špatně nebo to je jen nějaká přechodná chyba, předělávají to? Myslím že v tom případě by nemělo jít nahrávat vektory ani přes StockSubmitter nebo DeepMeta, tak teda nevím.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Anika » 7. únor 2017 10:44

PandaWild píše:Jo kategorie zrušili. A zem se musí zadávat u videí i obrázků (nepochopitelně i u ilustrací), naštěstí se to dá v ESP všechno vybrat a zemi nastavit hromadně.

Chtěl jsem teď přes ESP zkusit vektor, ale soubor eps to odmítá jako neplatný soubor. Tak nevím, dělám něco špatně nebo to je jen nějaká přechodná chyba, předělávají to? Myslím že v tom případě by nemělo jít nahrávat vektory ani přes StockSubmitter nebo DeepMeta, tak teda nevím.

Vlevo nahoře se musí napřed nastavit možnost Istock creative illustration. Poprvé mě to epsy vyhodilo a nahrálo jen jpegy, teď už se to páruje, ale nezkoušela jsem víc než vždy jen jednu ilustraci. Předtím, když se to nespárovalo, jsem jich odeslala pět naráz.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 7. únor 2017 11:01

Aha, Creative illustration, tak tu možnost tam nemám, jen Creative image, přestože jsem na iStock měl vektory povolené. Tak asi ještě nějaký nedodělek. Ale nevadí, stejně jsem na iStock už nechtěl nahrávat. :-)
PandaWild

Příspěvekod Pitju » 8. únor 2017 19:13

Zdravím vás
Vrátili resp. neschválili mi video zaslané cez ESP aby som si upravil kľúčové slová. Keď ich upravím, je potrebné napísať schvaľovateľovi nejakú poznámku? Ak áno, je to to pole "Content Warning(s)", alebo sa to má napísať nejako inak?
Ďakujem
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod PandaWild » 8. únor 2017 19:20

U toho videa je už poznámka na co to bylo vyhozené, editor to ví. Stačí opravit a znovu submitovat.

Content Warning je varování před nevhodným obsahem (drastické nebo adult scény), to není vzkaz pro editora. :-)
PandaWild

Příspěvekod Jakub11 » 9. únor 2017 13:27

Ahoj, vôbec sa v tom nemôžem vyznať na iStocku som mal nevyplatených 90 dolarov, teraz to na ESP nemôžem nikde nájsť. Prihlasovacie údaje mi neprišli mailom, tak som použil mail + heslo. Tak isto tam nevidím ani svoje portfólio a ani súbore, ktoré čakali na schválenie na iStocku :/
Jakub11

IP: 31.192.95.2xx

Příspěvekod Navstevnik_3 » 10. únor 2017 10:22

Takovy dataz: uz nekomu schvalili / zamitli soubory nahravane po zmene systemu? At uz pres DM3 / ESP? U me je to uz skoro tyden co jsem nahraval a porad nic.
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

PředchozíDalší

Zpět na iStock