| Hodnocení: 0 |
duben píše:No znamena ze na to musis kliknout a doplnit udaje. Nejspis te ceka upresneni vsech carkovane oramovanych klicovych slov.
alzbeti píše:duben píše:No znamena ze na to musis kliknout a doplnit udaje. Nejspis te ceka upresneni vsech carkovane oramovanych klicovych slov.
a to sa mi zobrazí až po schvaleni celej dávky? mám zatial 13/45 a nedarí sa mi doklikať do žiadneho upravovania .... čiže musím čakať? :/
libor2 píše:alzbeti píše:duben píše:No znamena ze na to musis kliknout a doplnit udaje. Nejspis te ceka upresneni vsech carkovane oramovanych klicovych slov.
a to sa mi zobrazí až po schvaleni celej dávky? mám zatial 13/45 a nedarí sa mi doklikať do žiadneho upravovania .... čiže musím čakať? :/
Taky mi to trvalo. Kliknout na SUBMISSION DATE
alzbeti píše:libor2 píše:alzbeti píše:duben píše:No znamena ze na to musis kliknout a doplnit udaje. Nejspis te ceka upresneni vsech carkovane oramovanych klicovych slov.
Taky mi to trvalo. Kliknout na SUBMISSION DATE
Díky. A tam čakala krutá realita ... robota na dlhé zimné večere
duben píše:Takhle jsem nahral velky balik 777 fotek na Alamy, abych zjistil ze to musim doupravit rucne a ze to tam nejde moc filtrovat a ted se snazim dodelavat aspon 50 fotek denne. Stejne peklo. Uz stejnou chybu taky neudelam
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.