Anika píše:Stocksubmitter udělá úplně všechno a já bych to už ani jinak nedělala. Nic dalšího není potřeba. Zadají se iptc k obrázkům a rovnou i kategorie, releasy, upřesnění výrazů pro istock, sám udělá potřebné zipy, a poslání na fotobanky se pak řeší doslova jedním klikem (jen istock teď zdržuje se zadávání označení batche).
To je všechno zdarma. Pak se dá udělat rovnou i submit (odeslání ke schválení), tam je 33 měsíčně zdarma, pak se platí.
Umí ukládat šablony pro data, nebo kopírovat z jiných obrázků, i hromadně. Hodně to urychlí práci, v řádu hodin. Navíc má velmi dobrou podporu, autor komunikuje i tady, sleduje fóra, problémy hned řeší, odpovídá, program se pořád aktualizuje, při každém spuštění.
Tak to zní hodně dobře. Těch 33 měsíčně tedy platí jen pro submit? Já jsem nejdřív pochopila, že to je pro nahrání max. 33 fotek měsíčně na každou fotobanku. Pokud to ale platí jen pro submit, tak to je super! Takže to děláš tak, že těch 33 submitů využiješ a po zbytek měsíce pak další nahrané fotky odklikneš do submitu ručně?
To asi vyzkouším, našla jsem i nějaké návody, jak na StockSubmitter.
A fotky si v něm taky ukládáš do složek, takže víš, které jsi už uploadovala, které ještě ne, případně, které Ti schválili či zamítli? Jde to v tomhle programu? Díky