shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Návštěvník » 16. duben 2017 20:28

Nad tím už jsem taky přemýšlel, když dám best match, tak se mi celkem podařilo prodat 24 obrázků z toho některé několikrát. Ty které se prodaly vícekrát jsou seřazený vepředu za nima mám s jedním prodejem a pak následujou nejnovější. Tenhle zatím neprodanej vektor mám na místě jakoby měl nedávnej prodej... tak nevím no... zase jiné neprodané obrázky se mi mezi to nemotaj
Hodnocení: 0
Návštěvník

IP: 89.176.33.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Návštěvník » 16. duben 2017 20:51

Sedí vám top 5 performerů s prvními 5 obrázky seřazenými jako best match?¨
Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » 16. duben 2017 21:00

Mně t sedí, akorát věc na 5. pozici v performerech je v best match 3., v performerech má 2 prodeje, ale aby byla 3. v best match měla by mít aspon 3 prodeje protože 4. věc má 3. Ty c mám prodaný po jednom se mi řaděj dopředu podle nedávno prodanejch. nejstarší mám 24. v pořadí a za ním jedou nový.
Návštěvník

Příspěvekod GreatWhite » 16. duben 2017 21:25

:D čoveče netrap se tím zbytečně :D :D
+Marsan Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Mickies » 18. duben 2017 07:29

Ahoj,
nevěděl by někdo proč najednou na SS začali vyhazovat vektorové koláže foto rámečků? Ještě před dvěma týdny mi bez problémů toto přijímali, nyní mi napsali tohle "Non-Licensable Content -- Due to legal compliance restrictions, we cannot license this content in our collection."
Můj obrázek neobsahuje polaroid fotografii, ani to nemám v keywords, tudíž tento problém se dá vyloučit.
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod admin » 18. duben 2017 08:37

Mickies píše:Ahoj,
nevěděl by někdo proč najednou na SS začali vyhazovat vektorové koláže foto rámečků? Ještě před dvěma týdny mi bez problémů toto přijímali, nyní mi napsali tohle "Non-Licensable Content -- Due to legal compliance restrictions, we cannot license this content in our collection."
Můj obrázek neobsahuje polaroid fotografii, ani to nemám v keywords, tudíž tento problém se dá vyloučit.

Bohužel se to vyloučit nedá :( stačí aby tam bylo něco jako fotka s bílým rámečkem a už to vyhazují :( a dost pravidelně, asi tam na to měli nějaké školení...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod pižla » 18. duben 2017 08:52

zkus při odesílání ke schválení výslovně napsat, že se jedná o vlastní ilustraci vytvořenou bez předlohy, která není inspirovaná polaroidem ani ničím jiným (zejména na polaroid jsou na SS hákliví:-) mně takhle vyhazovali vintage notové pozadí, a až když jsem jim napsala, že noty jsou rozmístěny na osnově zcela náhodně a nejedná se o žádnou skutečnou písničku, ke které by se mohlo vztahovat autorské právo, přijali ilustraci okamžitě bez problémů, občas je potřeba trochu je nakopnout...
pižla

IP: 78.111.114.xx

Příspěvekod Mickies » 18. duben 2017 09:09

Ou, to je škoda. Toto téma bylo u mě vždy úspěšné, i přesto že to vypadá že je SS různými fotorámečky přehlcený. Ale zkusím to poslat ještě jednou a k tomu dopsat podrobné info o vzniku ilustrace. Pěkně mě namíchne, když v nově přijatých vidím rovnou polaroid fotku v celé své kráse :? https://www.shutterstock.com/search?sea ... e_type=all
Mickies

Příspěvekod Mickies » 18. duben 2017 15:32

pižla píše:zkus při odesílání ke schválení výslovně napsat, že se jedná o vlastní ilustraci vytvořenou bez předlohy, která není inspirovaná polaroidem ani ničím jiným (zejména na polaroid jsou na SS hákliví:-) mně takhle vyhazovali vintage notové pozadí, a až když jsem jim napsala, že noty jsou rozmístěny na osnově zcela náhodně a nejedná se o žádnou skutečnou písničku, ke které by se mohlo vztahovat autorské právo, přijali ilustraci okamžitě bez problémů, občas je potřeba trochu je nakopnout...

Prosím ještě o pomoc, kde se při uploadu obrázku dá připojit vzkaz editorovi? Jsou tam na výběr jenom tři přednastavené možnosti, ale vlastní text nelze nikam připojit, nebo ano?
Mickies

Příspěvekod shalom3 » 18. duben 2017 15:49

Je to tak, vlastní vzkaz nelze nikam připojit. Myslím ale, že to editoři stejně nečtou. Jedině napsat nějakou připomínku na podporu, ale tam zase reagují asi tak za měsíc.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock