shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Návštěvník » 22. duben 2017 13:44

U mě vše funguje, momentálně schvalují celkem rychle cca. do 2 hodin, při větší várce vyhodí cca 30%.
+Bananaboy Hodnocení: +1
Návštěvník

IP: 89.176.33.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Marsan » 22. duben 2017 16:11

U mě taky všechno ok (nahrávání :D ) posílám tak cca 20 fotek naráz a berou tak 99%, když něco odmítnou tak je to většinou moje chyba, že jsem něco přehlédl. Minulý týden se mi stalo, že jsem nahrál 16 fotek, vše ok a za pár hodin mi 8 ks vrátili "Transfer error", nahrál jsem znovu a ok.
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod shalom3 » 22. duben 2017 16:53

Řekla bych, že všechno je víceméně na stejno. Nahrávám přes Stocksubmitter bez submitu 1x týdně tak max. 15 vektorů. Občas se stane, že se nespárují s jpg a je nutno to nahrát znovu. Vyhazování u mne zatím celkem sporadicky. Nic není záruka, člověk se může vždycky strefit do nějaké poruchy nebo do magora editora. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 23. duben 2017 16:03

No musím povedať, že ešte to tam nemajú moc dobre odladené. Prvých 10 vektorov sa nahralo v poriadku. Druhých 10 vektorov sa odmietlo nahrať. Musel som ich nahrávať pomaly po jednom kuse. Napokon som zistil, že dva vektory sa nahrali bez EPS. Ešte že som pozorný a všimol som si to. Systém varuje len keď sa k vektoru nenahrá JPG. Keď sa ale k JPG nenahrá aj EPS, tak vtedy je systém ticho. Samozrejme je to preto, lebo si myslí, že tam nahrávam fotku, alebo rastrovú ilustráciu. Na toto si treba dávať pozor. Našťastie schválenie bolo rýchle a schválili mi všetkých 20 vektorov, takže som mal asi šťastie na nejakého rozumného občana. ;)
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Bananaboy » 24. duben 2017 08:36

Po včerajšom nahrávaní som vypozoroval aspoň jednu pozitívnu vec a tou je, že obrázky sa zjavia v portfóliu rýchlejšie a už v ňom zostanú. Aspoň tie moje teda zostali a nestratili sa na pár dní ako tomu bolo predtým. Ešte by to chcelo aby sa nový obsah aj predával. Nové obrázky mám zobrazené v portfóliu od včerajšieho večera a ešte z nich nie je ani jeden predaj. :(
+Baldion Hodnocení: +1
Bananaboy

Příspěvekod Baldion » 24. duben 2017 09:01

Taky mám pocit, že se prodejnost nových obrázků výrazně zhoršila. Je teď takové zvláštní období. Nové obrázky se ještě neprodávají a staré se neprodávají :lol:.
Snad se to zase povede nějak vyladit. :)
+Bananaboy, +Ravennka, +shalom3 Hodnocení: +3
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Návštěvník » 24. duben 2017 12:34

Třeba ty obrázky dávaj zadarmo a nám pak nenačítaj prodeje :) , viz úvodní stránka: Objevte přes 125 milionů snímků, videoklipů a hudebních skladeb pro členy zdarma. :idea:
Návštěvník

IP: 89.176.33.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 24. duben 2017 12:53

Statisticky: podle Fotobankového průzkumu čte fórum 100 lidí. 10 lidí si stěžuje, že se jim výdělky zhoršují. Ostatních 90 si nestěžuje. Tedy 90% contributorů se výdělky neustále zlepšují a jsou spokojeni. Tak zřejmě to se SS ještě nebude tak zlé. :idea:
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 24. duben 2017 13:11

To je ako s tým pohárom naplneným do polovice vodou. Optimista ho vidí ako poloplný a pesimista ako poloprázdny. Mne to vyzerá, že idem mať teraz v apríli na Shutterstocku zhruba 50% zisk z minuloročného apríla. Teraz sa neviem rozhodnúť, či mám byť nahnevaný, že je to len 50%, alebo mám byť rád, že je to aspoň tých 50% a že to nie je ešte menej. :lol:
+Marsan, +Mickies Hodnocení: +2
Bananaboy

Příspěvekod admin » 24. duben 2017 14:05

PandaWild píše:Statisticky: podle Fotobankového průzkumu čte fórum 100 lidí. 10 lidí si stěžuje, že se jim výdělky zhoršují. Ostatních 90 si nestěžuje. Tedy 90% contributorů se výdělky neustále zlepšují a jsou spokojeni. Tak zřejmě to se SS ještě nebude tak zlé. :idea:

Když ono hodně záleží, jak dlouho kdo v těch fotobankách jede. Na začátku rostou ty prodeje každému, protože jeho portfolio roste mnohem rychleji, než celkové portfolio, ale časem se to srovná. Bohužel poslední dobou slýchám ty stesky hlavně od těch letitých fotobankéřů :(
+Baldion, +Bananaboy, +Miky, +glorcza Hodnocení: +4
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock