shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Lenka » 25. duben 2017 05:39

A pak je tu ještě skupina členů fóra, kteří záměrně mystifikují, aby zmátli konkurenci. Odhaduju tak 75% aktivně přispívajících. ;-)
+Miky, +PandaWild Hodnocení: +2
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Miky » 25. duben 2017 06:28

75%? Tos trosku prehnala. ;) Ale stejne je to jedno, protoze drtiva vetsina kontributoru mystifikuje sama sebe.
+Lenka Hodnocení: +1
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod Host » 25. duben 2017 06:45

Na to je nejlepsim lekem zkusit to par let jako full time job.
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Miky » 25. duben 2017 06:56

Presne tak, at si to kazdej zkusi. Uz to jedu na full-time 7 let a je to fakt parada. Mystifikace? Nemyslim si. 8-)
+Baldion Hodnocení: +1
Miky

Příspěvekod Bananaboy » 25. duben 2017 07:22

Tak ja som už vlastne tiež započal siedmy rok full time jobu a musím povedať, že už to nie je to, čo to bývalo. Hlavne "vďaka" Shutterstocku. Ostatné fotobanky idú tak plus mínus rovnako. Niektoré sa dokonca polepšili. Napríklad Fotolia šlape trochu lepšie ako v minulosti. Bohužiaľ ale nedokáže vyrovnať tie straty vzniknuté na Shutterstocku. :(
+Miky Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Miky » 25. duben 2017 07:39

Nojo to chapu. Taky mam ted prijem z Shutteru nejnizsi za poslednich par let. Nezbyva nez si tu financni ztratu tak nejak vyrovnavat jinyma vyhodama, ktery plynou z tyhle kreativni svobody. Navic jsem uz pred casem zjistil, ze se diky internetu da vytvorit nekolik dalsich pasivnich prijmu u kterych clovek ani nemusi travit tolik casu.
+Bananaboy Hodnocení: +1
Miky

Příspěvekod Bananaboy » 25. duben 2017 07:52

Miky píše:Navic jsem uz pred casem zjistil, ze se diky internetu da vytvorit nekolik dalsich pasivnich prijmu u kterych clovek ani nemusi travit tolik casu.

Aj ja už uvažujem, že sa okrem fotobánk pustím ešte do niečoho ďalšieho. Bohužiaľ som našiel na internete len pasívne príjmy ktoré sú buďto neseriózne, alebo náročné na vybudovanie a ktoré zožerú veľa času, ktorého mi popri makaniu pre fotobanky už moc neostáva. V poslednom čase sa stretávam na internete napríklad s predajom cez e-bay. Možno by to nebolo úplne márne, ale to posielanie balíčkov do sveta a riešenie prípadných reklamácií je pre mňa dosť krok späť. Chcelo by to nájsť niečo lepšie ako sú fotobanky. :)
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Miky » 25. duben 2017 08:30

Bananaboy píše:
Miky píše:Navic jsem uz pred casem zjistil, ze se diky internetu da vytvorit nekolik dalsich pasivnich prijmu u kterych clovek ani nemusi travit tolik casu.

Aj ja už uvažujem, že sa okrem fotobánk pustím ešte do niečoho ďalšieho. Bohužiaľ som našiel na internete len pasívne príjmy ktoré sú buďto neseriózne, alebo náročné na vybudovanie a ktoré zožerú veľa času, ktorého mi popri makaniu pre fotobanky už moc neostáva. V poslednom čase sa stretávam na internete napríklad s predajom cez e-bay. Možno by to nebolo úplne márne, ale to posielanie balíčkov do sveta a riešenie prípadných reklamácií je pre mňa dosť krok späť. Chcelo by to nájsť niečo lepšie ako sú fotobanky. :)

Jj vzdycky do toho musis neco dat. Kdyz nechces investovat svuj cas, musis investovat alespon svoje penize.
Miky

Příspěvekod PandaWild » 25. duben 2017 09:08

Bananaboy když sis kvůli Blenderu pořídil PC s výkonnou grafikou, tak můžeš těžit bitcoiny. :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Mickies » 25. duben 2017 09:25

A co třeba zkusit youtube? Já se chystám jít touto cestou, nyní šetřím na techniku. Mám v plánu natáčet úplně jiný tip videí než je běžné, v kterých se nemluví, ale přesto jsou tato videa zaměřená především na divákův sluch a zrelaxování. Tímto bych se neomezovala pouze na české odběratele. :)
Mickies

Reputace: +14

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock