shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Neznamy » 25. duben 2017 09:35

Miky píše:Jj vzdycky do toho musis neco dat. Kdyz nechces investovat svuj cas, musis investovat alespon svoje penize.

A mohu se zeptat o co se jedná, co vyžaduje peníze, a je to doporučeníhodný zdroj pasivních příjmů? Když se nebudeš chtít podělit, pochopím to.
Hodnocení: 0
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Bananaboy » 25. duben 2017 10:08

PandaWild píše:Bananaboy když sis kvůli Blenderu pořídil PC s výkonnou grafikou, tak můžeš těžit bitcoiny. :-)

Bitcoiny som chcel začať ťažiť hneď po kúpení nového PC, lenže musel som si stiahnuť do ťažiaceho programu nejakú databázu bootstrap.dat a tá mala vyše 9 giga a dokým sa mi to pomalým internetom stiahlo, tak sa v nadšení nad novými možnosťami silného PC nejak na ťaženie bitcoinov postupom času zabudlo.
Pando a ty ťažíš? Koľko to asi tak hodí ročne? Len mi nehovor, že hodne, lebo chytím infarkt keď si spočítam aký majetok som už mohol mať za tie vyše 3 roky odkedy mám nové PC. :lol: :lol:

Miky, ony ani tie fotobanky nie sú zadarmo, ja viem. Stálo ma to hodne času a úsilia kým som sa vypracoval na súčasnú úroveň. Som si vedomý, že aj nový pasívny príjem by si niečo vyžiadal a som ochotný tomu venovať buď ten zvyšok času, čo mi ostáva, alebo hoci aj peniaze. Len sa musí jednať skutočne o niečo perspektívne čo má zmysel a budúcnosť. No a to je práve to, čo zatiaľ neviem. Samozrejme nechcem vyzvedať. Venoval si hľadaniu a budovaniu nového pasívneho príjmu určite veľa úsilia, takže mi je jasné, že to teraz len tak nevykecáš do celého sveta. Keby si sa ale rozhodol aspoň trochu poodhaliť závoj a aspoň v náznakoch ukázať smer ktorým sa mám uberať, bolo by to super. ;)
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod PandaWild » 25. duben 2017 11:01

Bananaboy píše:...Pando a ty ťažíš? Koľko to asi tak hodí ročne? Len mi nehovor, že hodne, lebo chytím infarkt keď si spočítam aký majetok som už mohol mať za tie vyše 3 roky odkedy mám nové PC. :lol: :lol: ...
Chtěl jsem, ale pak jsem zjistil jak rychle se hodnota snižuje a nároky rostou. Dneska už nestačí ani výkonná grafická karta, musí na to být speciální hardware (ASIC). :-) Stejně dnes už vydělávají spíš na obchodování s bitcoiny než na těžení.
+Miky Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod duben » 25. duben 2017 14:59

PandaWild píše:Bananaboy když sis kvůli Blenderu pořídil PC s výkonnou grafikou, tak můžeš těžit bitcoiny. :-)

Grafikou se nedá těžit už asi 4 roky, protože na elektřině propálíš značně víc jak vyděláš. Lze to speciálními čipy, musíš jích mít mraky, vědět kdy jde noční proud, případně v které zemi to celé mít (ne náhodou jsou největší těžařské sítě v Asii) a v malém se to vůbec nevyplatí (malé myšleno desítky tisíc na pořízení HW).
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Miky » 25. duben 2017 15:55

Je to tak, tezit BTC v EU uz se nekolik let nevyplati (i kdyz je tu par vyjimek, ale jsou to velke haly narvane hardwarem). Ty nejvetsi tezebni stanice jsou pak v Cine. V pripade jednotlivce se v EU tezit da, ale netezi se btc, ale jine krypto meny, ktere pak muzes vymenit na btc(idealne kdyz zrovna stoupne cena toho altcoinu). Ja pise Panda – v pripade krypto men se vydelava hlavne obchodovanim. At uz kratkodobem - diky kolisave cene a nebo dlouhodobem – diky stale stoupajici popularite. Kdo nakoupil BTC pred 2 lety mohl ted vydelat 400%, ale kdo nakoupil DASH, Ethereum atd. mohl vydelat tisice procent... http://coinmarketcap.com/ Ale to uz je debata do uplne jineho fora.
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. duben 2017 11:13

od začátku týdne se na šutru trápím s přidáváním fotek, odešlu jednu malou dávku (2 fotky), odečtou se, pošlu další dávku (2 fotky) a najednou mám zase vše zpátky a zkouším posílat znova, stejným způsobem mi to neposílá fotky, které jsou níž, musím vždy jít od vrchu (i v appce na mobilu), už mě to krapet neba :-/
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod admin » 26. duben 2017 11:30

Neznamy píše:
Miky píše:Jj vzdycky do toho musis neco dat. Kdyz nechces investovat svuj cas, musis investovat alespon svoje penize.

A mohu se zeptat o co se jedná, co vyžaduje peníze, a je to doporučeníhodný zdroj pasivních příjmů? Když se nebudeš chtít podělit, pochopím to.

Těch možností je povícero, ale vždy to chce mít na začátku dobrý nápad a spoustu úsili. Obecně jsou možnosti na internetu hlavně prodej reklamy na vlastních webech, nebo affiliate na vlastních webech a na oboje je potřeba budovat - budovat komunitu, obsah na webu, dokázat přitáhnout návštěvníky a to je běh na dlouhou trasu...

Osobně si myslím, že nejvíce vydělává to, co děláte rádi. To co vás motivuje samo o sobě a né možnostmi výdělku. Protože pak to děláte pořádně a jste lepší než konkurence. Bohužel ne vždy v něčem takovém dokážete najít rozumnou monetizaci...
+Baldion, +Marsan, +Mickies, +joska Hodnocení: +4
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Baldion » 26. duben 2017 12:21

ivusakzkrabice píše:od začátku týdne se na šutru trápím s přidáváním fotek, už mě to krapet neba :-/

Přidávám se s postesknutím. Nebaví mě nahrávat to pořád dokola a navíc se mi náhledové jpeg k vektorům odeslaly jako samostatné fotky. Nějak se to nespojilo. :?
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. duben 2017 13:10

Baldion píše:
ivusakzkrabice píše:od začátku týdne se na šutru trápím s přidáváním fotek, už mě to krapet neba :-/

Přidávám se s postesknutím. Nebaví mě nahrávat to pořád dokola a navíc se mi náhledové jpeg k vektorům odeslaly jako samostatné fotky. Nějak se to nespojilo. :?

Zřejmě zas něco "vylepšují" :evil:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod sci » 26. duben 2017 13:16

Už Vám poslali platbu za březen?? Mě stále nic :roll:
sci

Reputace: +12

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock