PandaWild píše:Bananaboy když sis kvůli Blenderu pořídil PC s výkonnou grafikou, tak můžeš těžit bitcoiny.

Bitcoiny som chcel začať ťažiť hneď po kúpení nového PC, lenže musel som si stiahnuť do ťažiaceho programu nejakú databázu bootstrap.dat a tá mala vyše 9 giga a dokým sa mi to pomalým internetom stiahlo, tak sa v nadšení nad novými možnosťami silného PC nejak na ťaženie bitcoinov postupom času zabudlo.
Pando a ty ťažíš? Koľko to asi tak hodí ročne? Len mi nehovor, že hodne, lebo chytím infarkt keď si spočítam aký majetok som už mohol mať za tie vyše 3 roky odkedy mám nové PC.
Miky, ony ani tie fotobanky nie sú zadarmo, ja viem. Stálo ma to hodne času a úsilia kým som sa vypracoval na súčasnú úroveň. Som si vedomý, že aj nový pasívny príjem by si niečo vyžiadal a som ochotný tomu venovať buď ten zvyšok času, čo mi ostáva, alebo hoci aj peniaze. Len sa musí jednať skutočne o niečo perspektívne čo má zmysel a budúcnosť. No a to je práve to, čo zatiaľ neviem. Samozrejme nechcem vyzvedať. Venoval si hľadaniu a budovaniu nového pasívneho príjmu určite veľa úsilia, takže mi je jasné, že to teraz len tak nevykecáš do celého sveta. Keby si sa ale rozhodol aspoň trochu poodhaliť závoj a aspoň v náznakoch ukázať smer ktorým sa mám uberať, bolo by to super.