Ťa obdivujem, že máš nervy sa crcať s BS Playerom. Ja som ho mal kedysi dávno asi tak pred 15 rokmi ešte v prvom PC a po vyskúšaní letel z počítača preč. Štvrtinu videí neprehral a úplne ma dožral, keď začal svojvoľne prehrávať film zrkadlovo otočený buď horizontálne, alebo vertikálne. Je to historický prehrávač, takže sa mu nedivím, že 4k nezvláda.
Na 4k používam už jedine Daum PotPlayer. 4k v plnom rozlíšení prehráva plynulo a absolútne bez sekania. Dokonca ma pred dvomi mesiacmi milo prekvapil, keď som v ňom chcel prehrať film s tromi, zvukovými stopami, anglickou, českou a slovenskou. Anglická a česká stopa sedela s 24 snímkovým obrazom za sekundu, ale slovenská stopa bola pôvodne robená na 25 f/s verziu filmu a pri tejto 24 f/s verzii filmu bolo v iných prehrávačoch počuť zatrhávanie a praskanie zvuku. Daum PotPlayer si s tou slovenskou, zvukovou stopou vedel sám poradiť a tak ju pri prehrávaní filmu upravil, že tiež sedela k filmu 24 f/s bez zatrhávania a praskania zvuku. Nebolo treba ani nič nastavovať. Je zaujímavé, že si s tým iné prehrávače nevedeli poradiť. Dokonca ani VLC.
Takže kto má pri prehrávaní 4k videí problémy so sekaním či už zvuku, alebo obrazu, tak Daum PotPlayer môžem jedine doporučiť.
https://potplayer.daum.net