SS a změna vyhledávacího algoritmu

Re: SS a změna vyhledávacího algoritmu

Příspěvekod Host » 20. únor 2018 08:27

Počet prodejů za pondělí mám kupodivu o malý kousek vyšší než jiné pondělky v této neveselé době... :mrgreen: Snad to vydrží... Příčina může být v tom, že jsem minulý rok nahrál poměrně velký balík nepoužitelného odpadu... :lol:
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Baldion » 20. únor 2018 08:29

Host píše:Počet prodejů za pondělí mám kupodivu o malý kousek vyšší než jiné pondělky v této neveselé době... :mrgreen: Snad to vydrží... Příčina může být v tom, že jsem minulý rok nahrál poměrně velký balík nepoužitelného odpadu... :lol:

Důležité je, v žádném případě si nepřipouštět optimismus :D
+shalom3 Hodnocení: +1
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Baldion » 20. únor 2018 08:30

admin píše:Tak pondělní prodeje u mě nakonec zaznamenaly propad asi o 25 procent. Jak jste na tom vy ostatní?

Já jsem na "svých", ale prodávaly se krapet jiné věci, než obvykle.
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Mickies » 20. únor 2018 09:51

U mě propad o víc jak 50 %. A dnešek se ještě vůbec nerozjel, achjo :-(
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod Neznamy » 20. únor 2018 14:08

U mě propad jen malý, ale to jen díky hodně SOD prodejům. Bez nich by to byla bída.

Zjistil jsem, že fotku, kterou jsem měl na 2. místě dlouhodobě (na klíčové slovo které má přes 1mil. výsledků), a prodávala se dobře, tak teď je někde bůh ví kde (a její prodeje jsou špatné). I jiné slovní spojení, na které jsem měl v první stovce asi 20 fotek, je tam teď jenom asi 5 mých fotek. Tak budu doufat, že to brzo zase změní.
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Anika » 20. únor 2018 14:33

Já jsem měla velký propad v sobotu, ale v neděli jako by se to dorovnalo zpětně, možná se někde zdrželo připisování. Včera naopak lehký nadprůměr.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod petula » 20. únor 2018 16:43

Já se bohužel nemůžu na změnu vyhledávacího algoritmu vymlouvat. Prostě neprodávám tak, jak bych potřebovala. Ani teď, ani předtím... Ačkoliv jsem využila dlouhé zimní večery ke zvojnásobení počtu nahraných fotek na cca 3T, tak se to skoro neprojevilo zvýšením prodejů - trochu v SS, ale jakmile jsem přestala mohutně nahrávat, tak to zase kleslo. Ostatní fotobanky - naprostá ztráta času (snad ještě Fotolia) - nemá pro mne cenu tam nahrávat ani už hotové věci - a to nemluvím o důvodech odmítnutí z důvodu PR, kde je to zcela nesmyslné - jak už zde mnozí také zmínili. Odměna zcela, ale opravdu zcela, neodpovídá vynaložené námaze a úsilí. A získané peníze nevyváží stres a čas s FB. Je to škoda.
petula

IP: 89.176.104.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. únor 2018 17:06

Ty změny už pozoruji krapet déle. Už víc jak týden se obměnily i fotky v mém popular, rychleji mizí hity, které se delší dobu neprodaly a je to takové dynamičtější, co se týče návaznosti na aktuálnější prodeje, nicméně z hlediska prodejů mi to spíš ubližuje. Dodělávám nedodělané za loňský rok a i když se mi kupodivu z nových tento týden už 2 prodaly, tak bych radši svoji stálou jistotu.
Ale jak už bylo řečeno, mění to průběžně, asi aby si každý přišel na své.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod SynchR » 20. únor 2018 17:11

U mě 123rf tenhle měsíc vydělalo zatím o 30% procent více než SS. A zatím mám jen 33% na SS to co jsem měl minulý měsíc.
SynchR

Reputace: +12

Příspěvekod Ravennka » 20. únor 2018 17:17

petula píše:A získané peníze nevyváží stres a čas s FB. Je to škoda.

A já myslela, že většina z nás to dělá proto, aby právě stres odpadnul :) protože nemusíme jednat s žádnými blbci (a když se něco vyhodí, tak se mávne rukou s patřičnou nadávkou) a prostě se (ne)prodá a (ne)jsou z toho peníze... a nazdar.
+PandaWild, +admin, +ivusakzkrabice, +shalom3 Hodnocení: +4
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock