SS a změna vyhledávacího algoritmu

Re: SS a změna vyhledávacího algoritmu

Příspěvekod shalom3 » 20. únor 2018 23:47

Petře, máš víceméně pravdu. Ale ono se to dá obtáhnout podle šablony na téměř jakýkoli druh podnikání - bohužel jsem to zažila na vlastní kůži :( . No ale co? Buď by se člověk mohl jít pověsit nebo musí vymyslet něco jiného.
Trochu lepší jsou na tom řemeslníci, dobrý řemeslník se může dokonce naklonovat a většinou nestíhá. ;)
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod GreatWhite » 21. únor 2018 01:04

njn stejně s tím nic nenaděláme 8-)
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Painter » 21. únor 2018 07:52

Myslím že pokud opravdu někdo neposílá 5 fotek za měsíc, tak všichni tomu věnujeme hodně usilí a času a nikdo nemá radost že má 2 prodeje za den za 0,25 (viz já včera :)). Vždycky trpím, když za mnou přijde syn a řekne tatí budeš si se mnou hrát a odpověď je: Musím převést ilustrace. A pak to vydělá 10Kč/den, ikdyž mám FB jako koníček/přivýdělek. Moc rád bych fotobankami vydělával, ale to je minimálně na hodně dlouho a nevím v dnešní situaci jestli to vůbec jde (myslím rozjet to teď, ne že už má někdo 10 let portfolio a to mu jede). Jen jsem chtěl říct že i jako koníček jsou to stresy a nervy. Většinou přijdu domů a žena ví jestli se prodalo nebo ne. :)
Ale jak píše GreatWhite stejně s tim nic nenaděláme.
Painter

IP: 188.120.198.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 21. únor 2018 09:02

styl odevzdané ovce asi nebude pro každýho :-o
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod Neznamy » 21. únor 2018 09:29

honza286 píše:Pokud člověk dělá sám a nezaměstnává na to x dalších lidí, tak je opravdu blbost se stresovat kvůli nějakému poklesu dejme tomu i o 20 % na SS. Aspoň já bych to tak bral - ale možná jsem divný...

Ono 20 % je hodně. Pokud dejme tomu někomu vydělává SS $1000 za měsíc, pak přijde o $200. K tomu je třeba ještě připočíst, že loni a předloni byl dolar zhruba za 24, teď za 20. Dřív tedy takový člověk měl 24tis., teď 16tis. Rozdíl je tedy 8. tis. A to se bavíme jen o $1000.

Pro mě je ale důležité, co s tím můžu udělat. Nečekat co SS vymyslí, chci to mít ve svých rukou.

Takže můj postřeh ze včerejška: výrazně víc než dříve se prodávaly fotky s 0 či málo prodeji. Tyto prodeje byly mix nových a cca půl roku starých.
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. únor 2018 09:35

Pokud se vytratí to kouzlo, proč to dělal člověk předtím a zůstane jen stres z peněz? K čemu to je? Co bylo tou motivací na začátku? Byly to opravdu jen peníze? Jak se dá pak s láskou a elánem tvořit, když si člověk přiváže na nohu tak těžkou kouli?

Řeším ve svém životě jiný, ale hodně postatný problém (rozepisovat se nechci), ale stres mi mou cestu jen zhoršoval nebavilo mě ráno vůbec vstát a nešlo usínat, ničemu to nepomohlo a problém to jen prohlubovalo.

Vím, že níže uvedené nic neřeší, ale s čistou hlavou se dá lépe přemýšlet, co dál:

Anthony De Mello - Minutové nesmysly, str. 33
"V čem spočívá tajemství tvojí vyrovnanosti?"
Mistr řekl: "V oddané součinnosti s tím, co je nevyhnutelné."
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Neznamy » 21. únor 2018 09:43

ivusakzkrabice píše:Pokud se vytratí to kouzlo, proč to dělal člověk předtím a zůstane jen stres z peněz? K čemu to je? Co bylo tou motivací na začátku? Byly to opravdu jen peníze?

Ano, byly to hlavně peníze + možnost být svým pánem. A peníze jsou prostředek, nikoliv cíl.
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Host » 21. únor 2018 10:12

ivusakzkrabice píše:Anthony De Mello - Minutové nesmysly, str. 33
"V čem spočívá tajemství tvojí vyrovnanosti?"
Mistr řekl: "V oddané součinnosti s tím, co je nevyhnutelné."

Proto je třeba otevřít láhev dobrého rumu, zapálit si doutník, pobavit se ve vybrané společnosti a nesledovat takové podružnosti jako jsou nějaké výdělky na Šutru. Smrt přijde tak jako tak, jde jen o to v jaké náladě vás potká.... :D :lol: :mrgreen:
+Baldion, +Marsan, +Riky, +shalom3 Hodnocení: +4
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Painter » 21. únor 2018 11:20

[url]
Neznamy píše:Pro mě je ale důležité, co s tím můžu udělat. Nečekat co SS vymyslí, chci to mít ve svých rukou.

Dá se s tím něco dělat? Jak to nastaví SS asi neovlivníme. Jediná možnost je tvořit a nahrávat a čekat na prodeje. Nevím co s tím vymyslet více.
Painter

IP: 188.120.198.2xx

Příspěvekod Sagi » 21. únor 2018 11:31

admin píše:Tak pondělní prodeje u mě nakonec zaznamenaly propad asi o 25 procent. Jak jste na tom vy ostatní?

U mě v Po a Út propad cca o 40% :roll:
Sagi

Reputace: +41

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock