shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod shalom3 » 11. březen 2018 22:31

No, kdyby takovou ušlechtilou nabídku dal každý z contributorů, tak to by musela být přeci nádhera, ne? ;)
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 12. březen 2018 07:22

A někteří by nemuseli být tak velcí skrblící jako já a dát víc.. :) ;)
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Casmaria » 12. březen 2018 13:04

Ahoj, koukám, že tu diskuze tu stále žije. Většinou narazím na starší a neaktivní diskuze o Shutterstocku, takže ani nemá cenu tam přispívat.

Mohl by mi prosím někdo poradit co dělám špatně? Jsem na shutterstocku registrována jako přispěvatel cca 10 dní, nahrála jsem tam něco kolem 80 fotek a zatím se o ně nejeví žádný zájem. Vůbec nevím, jestli tam mám dávat další a další fotky, když to stejně žádné ovoce nenese.

Zadávám blbé klíčové slova, nebo jsou prostě moje fotky špatné a mám se na to vyprdnout?

Díky za názor.
Casmaria

IP: 194.8.252.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Vero » 12. březen 2018 13:10

Casmaria píše:Ahoj, koukám, že tu diskuze tu stále žije. Většinou narazím na starší a neaktivní diskuze o Shutterstocku, takže ani nemá cenu tam přispívat.

Mohl by mi prosím někdo poradit co dělám špatně? Jsem na shutterstocku registrována jako přispěvatel cca 10 dní, nahrála jsem tam něco kolem 80 fotek a zatím se o ně nejeví žádný zájem. Vůbec nevím, jestli tam mám dávat další a další fotky, když to stejně žádné ovoce nenese.

Zadávám blbé klíčové slova, nebo jsou prostě moje fotky špatné a mám se na to vyprdnout?

Díky za názor.

To se špatně odhaduje takhle z ničeho, může to být všechno z toho a nic. Pošli odkaz na portfolio a někdo se ti k tomu určitě vyjádří :)
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod castyhost » 12. březen 2018 13:44

naper tam jeste 500kousku a neco to udela...kdyz tak se na to vykasles
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod PandaWild » 12. březen 2018 13:45

Pro průměrného autora je 80 fotek a 10 dnů dost málo, prodeje jsou spíš až při větším množství.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod castyhost » 12. březen 2018 13:46

eee, chci rict, jestli nemas po ruce par tisic souboru, vykasli se na to hned ;-)
fakt
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod Anika » 12. březen 2018 13:52

Většinu prodejů na šutru dělají pořád dokola ty samé obrázky, těch pár procent hitovek, ostatní se prodává spíš nahodile. V těch 80 se nějaký hit může objevit, ale taky nemusí ani v 800. Ale 80 kousků a 10 dnů, to je každý prodej opravdu spíš z té kategorie náhoda.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Casmaria » 12. březen 2018 14:02

Vero píše:
Casmaria píše:Ahoj, koukám, že tu diskuze tu stále žije. Většinou narazím na starší a neaktivní diskuze o Shutterstocku, takže ani nemá cenu tam přispívat.

Díky za názor.

To se špatně odhaduje takhle z ničeho, může to být všechno z toho a nic. Pošli odkaz na portfolio a někdo se ti k tomu určitě vyjádří :)

Pardon, myslela jsem, že když si sem hodím stejný nick jako na ,,šutru" tak to dohledáte. :-)
https://www.shutterstock.com/cs/g/casmaria

Já mám docela dost fotek z různých výletů, dovolených, procházek atd., ale zase tam nechci dávat každou fotku, která se mi zrovna nezdá, jestli mi rozumíte. Chci tam dávat fotky, které se mě osobně líbí a nebudu se za ně stydět. :-)

Ale když vidím, že se stejně nic neprodává, tak se to asi lidem nelíbí a nemá cenu ztrácet čas vkládáním fotek do fotobanky.
Casmaria

IP: 194.8.252.1xx

Příspěvekod GreatWhite » 12. březen 2018 14:20

no jo, to je přesně ten typ fotek, které se na fotobankách moc neprodávají a zároveň jsou jich tam desítky milionů :/ navíc na některých je zabarvení moc do hněda a jsou moc tmavé. mrkni co je třeba dneska nejprodávanější na fotolii https://eu.fotolia.com/Info/Photos/BestSellers/Today a porovnej témata s Tvým portfoliem ;)
GreatWhite

Reputace: +175

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock