Vero píše:Casmaria píše:Ahoj, koukám, že tu diskuze tu stále žije. Většinou narazím na starší a neaktivní diskuze o Shutterstocku, takže ani nemá cenu tam přispívat.
Mohl by mi prosím někdo poradit co dělám špatně? Jsem na shutterstocku registrována jako přispěvatel cca 10 dní, nahrála jsem tam něco kolem 80 fotek a zatím se o ně nejeví žádný zájem. Vůbec nevím, jestli tam mám dávat další a další fotky, když to stejně žádné ovoce nenese.
Zadávám blbé klíčové slova, nebo jsou prostě moje fotky špatné a mám se na to vyprdnout?
Díky za názor.
To se špatně odhaduje takhle z ničeho, může to být všechno z toho a nic. Pošli odkaz na portfolio a někdo se ti k tomu určitě vyjádří

Pardon, myslela jsem, že když si sem hodím stejný nick jako na ,,šutru" tak to dohledáte.
https://www.shutterstock.com/cs/g/casmariaJá mám docela dost fotek z různých výletů, dovolených, procházek atd., ale zase tam nechci dávat každou fotku, která se mi zrovna nezdá, jestli mi rozumíte. Chci tam dávat fotky, které se mě osobně líbí a nebudu se za ně stydět.

Ale když vidím, že se stejně nic neprodává, tak se to asi lidem nelíbí a nemá cenu ztrácet čas vkládáním fotek do fotobanky.