Doba se posunula, já měla před dvěma lety prodané první tři fotky z 8mi, které mi prošly prvostním výběrem, další prodej byl až za několik týdnů, od dubna do září 2016 to bylo jen tak sem tam něco, ale pak v říjnu byly dny, kdy naskákalo několik fotek, první fotky, které se otáčejí mám až listpadu 2016, pak bylo dobrý odbobí se chytit něčím zajímavým asi v lednu 2017 - z té doby mám asi 5, které už mi vydělaly i desítky dolarů, ale většina mých fotek mizí, jsou jen součástí portfolia mizí bez povšimnutí. Místo upnínání se na prodeje (což fakt svádí) si člověk musí říct, zda to dělat chce nebo ne. Třeba jen protože ho prostě focení baví, bere to jako výzvu, chce aby si na sebe fototechnika vydělala nebo prostě jen, aby to, co nafotí neleželo v šuplíku, či učení se anglických slovíček (keywordů). Mě třeba čím dál víc baví se dívat, navzdory svým přesvědčením minulých let mám místo širokoúhlého objektivu 100 mm sklo (při crop faktoru tedy 150 mm), děsně mě baví dlouze ostřit, sledovat okem tu fázi ostření, a taky to provázet dechovým cvičením u makra to pak znamená zaostřit výdech, zadržet dech, doostřit, rychle zkontrolovat kompozici a cvak a pak teprve nádech. Už je to taková moje fotojóga

[/quote]
A jestli můžu být tak smělá, jaké tvoje fotky se nejvíc prodávají? Pošleš prosím odkaz ať se trochu inspiruji a chytnu po čem prahnou kupující?

Díky.