shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Garganel111 » 3. říjen 2018 10:38

Host píše:
Smutný píše:
Host píše:Ve vztahu k Shutterstocku (a nejen k němu) je nejlepší zaujmout pozici "mrtvý brouk", případně "nezůčastněný pozorovatel" a občas být příjemně překvapen tím, že pošlou nějaké peníze... :) Stále jim posílat obrázky, být zklamán dlouhým schvalováním, nízkými prodeji, buzerací od negramotného schvalovače...., to vše je možné si
ušetřit.... 8-)

To bychom ale nesměli žít v ČR
Dnes jedu s ženou na nákup tak zas budu muset mít sklopené oči před těma jejich bilboardama, kde nabízí lepší plat pro pokladní než beru já jako grafik! :o
Pak člověk vydrží těch pár vyhození a dlouhé schvalovaní když to pár tisíc měsíčně hodí a alespoň trochu to dorovná plat.

My, co ten obsah na bilboardech tvorime, bychom uz vuci nemu meli byt imunni. Freelancer v tomhle oboru by pro spokojeny zivot mel mit dobre rodinne zazemi, bohatou manzelku, nebo rodice, pripadne alespon moznost si potraviny vypestovat. Byt skromny a nekoukat jak ziji sousedi. V chudsich mesicich misto vecere zaradit meditaci, uhlikovou stopu zpusobenou provozem pocitace zahladit otuzovanim tela a vypnutim topeni. Muzete o tom zacit psat blog a delat kurzy preziti, vydelate tak zase nejake penize... :mrgreen:

Novy druh: hipster, freelancer, survival. :D
Ale nie bez srandy uz sa mi trosku prebral shutter ale ostatne fb ani tuk.
Hodnocení: 0
Garganel111

IP: 194.160.178xx

Reputace: 0

Příspěvekod basti » 3. říjen 2018 14:41

Zalistujte pár stránek zpátky, případné neúspěchy jsou přece jen nedostatkem pracovitosti a nízkou kvalitou práce, že? ;) Je potřeba makat víc, kvalitněji, levněji a za méně peněz, to jistě pomůže :D

Ale vážně, u mě tak standard, zhruba rok se to plus mínus drží na jednotné bídné úrovni. Pravda, moc nenahrávám, ale kupodivu už to nikam neklesá. Jinak FT a Deposit už Shutterstock spolehlivě převálcují.
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

Příspěvekod noska.photo » 4. říjen 2018 11:52

Jak tak koukám tak většina lidí co kontroluje fotky asi utekla k Dreamstime. Na DS fotky schvalené do 24 hodin a na SS týden :D :D
noska.photo

Reputace: +31

Příspěvekod Anika » 4. říjen 2018 12:49

noska.photo píše:Jak tak koukám tak většina lidí co kontroluje fotky asi utekla k Dreamstime. Na DS fotky schvalené do 24 hodin a na SS týden :D :D

Dneska jsem nahrávala 5 vektorů, schváleno asi za 20 minut a hned 2 shlédnutí :)
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Egeris » 4. říjen 2018 20:55

Šutr asi fakt umřel, teď je to přesně 5 dnů, co jsem tam nahrál fotky a stále nic :lol:
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod ivusakzkrabice » 5. říjen 2018 05:38

Tak já mám právě teď schválenou nedělní dávku, ale nechali tam 3 fotky, ty které jsem do odsouhlesení dávala jako první v nedělí..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod basti » 5. říjen 2018 07:17

Já od neděle furt pending, na FT schváleno v pondělí a včera už další fůra, na Pondu schváleno ve středu a na DT včera. Deposit taky ještě pendluje, 123RF se ani nedívám :D
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

Příspěvekod admin » 5. říjen 2018 07:22

Anika píše:
noska.photo píše:Jak tak koukám tak většina lidí co kontroluje fotky asi utekla k Dreamstime. Na DS fotky schvalené do 24 hodin a na SS týden :D :D

Dneska jsem nahrávala 5 vektorů, schváleno asi za 20 minut a hned 2 shlédnutí :)

Tak oni sice na Dreamstime schvalují neskutečně rychle - většinou než tam odešlu desátý vektor, tak ten první už je schválený, ale co se týče výdělků, tak jde dolů snad ještě rychleji než shutterstock :( No ale vzhledem k tomu, že mi vydělává tak desetinu toho co Shutterstock, tak to nebude tak velký pád :))))
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod ivusakzkrabice » 5. říjen 2018 07:38

Pak má člověk mít prodeje, chci kouknout do svýho portfolia a pokochat se a ejhle místo fotek tohle:

We're sorry, but we were not able to load this contributor's gallery at the moment. Please try again. If the problem continues, please reach out to our customer support.
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 5. říjen 2018 07:40

admin píše:Tak oni sice na Dreamstime schvalují neskutečně rychle - většinou než tam odešlu desátý vektor, tak ten první už je schválený, ale co se týče výdělků, tak jde dolů snad ještě rychleji než shutterstock :( No ale vzhledem k tomu, že mi vydělává tak desetinu toho co Shutterstock, tak to nebude tak velký pád :))))

Dreams je aktuálně ve schvalování nejrychlejší. Prodeje moc neposoudím, začala jsem na začátku ledna letos, ale je pravda, že chvíli to bylo hezké na množství za 0,35, teď to jede ve stylu dlouhé čekání a pak jedna dvoudolarová fotka, zatím mne to drží na výdělek ve stejně směšné úrovni..
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock