| Hodnocení: 0 |
Casmaria píše:Ahoj, jsem trochu nováček, a chtěla bych se zeptat co znamená typ prodeje: Single & other? Stalo se mi to teď poprvé, že si někdo koupil moji fotku a naskočilo mi tam více dolarů než jsem zvyklá...
K čemu takto prodanou fotku mohou kupující využít?
Díky.
ivusakzkrabice píše:Casmaria píše:Ahoj, jsem trochu nováček, a chtěla bych se zeptat co znamená typ prodeje: Single & other? Stalo se mi to teď poprvé, že si někdo koupil moji fotku a naskočilo mi tam více dolarů než jsem zvyklá...
K čemu takto prodanou fotku mohou kupující využít?
Díky.
Gratuluji..
A víš, že ani nevím, ale zagoogli nebo třeba tady na fóru se to taky řešilo http://forum.fotobanky.cz/shutterstock- ... t1410.html a třeba Admin bude něco mít přímo na webu fotobanky. Já to nějak neřeším, já mám nejradši, když ten případ nastane a je to v desítkách dolarů
Casmaria píše:Jo tohle forum jsem četla, kde jsem se dozvěděla vlastně vůbec nic. Nikdo neví k čemu pak fotku použijí...A diskuze je stará, z roku 2015. Jsem jsem byla zvědavá, tak mě to zajímalo. Děkuji za odpověď.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.