Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod shalom3 » 11. prosinec 2018 21:48

To je nás víc, co se nám tam nechce, ach jo. O portfolio se nemusíš starat, snad od začátku, co je Fotolia pod Adobe se vše z Fotolie automaticky překlápí do AS.
+sahar Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod sahar » 12. prosinec 2018 01:31

Jen pár hodin :lol: a jsem tam a spárovaná, děkuji vám všem.
Hodnocení: 0
sahar

Reputace: +3

Příspěvekod NaturaLinda » 19. prosinec 2018 15:10

Dobrý den všem. Tak já už jsme taky konečně "spárovaná" :D po přečtení tohoto vlákna. Mám ted ale problém se Stock Submitterem. Adobe stock fotobanku i to vůbec nechce přidat - že prý fotobanka nemůže verifikovat moje přihlašovací údaje. Navíc mi pořád vyskakuje okno Electronu o schválení podmínek. Ať schvaluju či odmítnu, v každém případě nemůžu přes SS submitovat do Fotolia. Stalo se vám taky? Jak zastavit ty otravné Electron, které stejně k ničemu nevedou? Už jsme si od microsoftu nainstalovala nějaký recaptcha program a stejně to pořád vyskakuje..už jsem z toho celá divoká! A dělá to už i depositphotos v SS :(
NaturaLinda

Reputace: +1

Příspěvekod Anika » 19. prosinec 2018 18:34

Já jsem AS do stocksubmitteru ještě nepřidávala, ještě jedu přes fotolii, ten problém s elektronem je proto, že se v okně místo přihlášení do fotolie objeví úvodní stránka AS. (Je to tak už asi měsíc, řešili jsme to tady na fóru někde v jiném vlákně.) Tam je odkaz "Login to Fotolia", hned kousek pod úvodní fotkou. Tudy se dostaneš na fotolii a tam už se pak dá přihlásit a pak už to funguje jako donedávna.

Schvalování podmínek mě otravovalo asi týden, pak to přestalo.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod NaturaLinda » 19. prosinec 2018 20:27

Děkuji Aniko.
Mě už to také právě dělá asi týden - respektive před týdnem, když jsem nahrávala (a neřešila jsme to - udělala jsem to ručně), ale ted mi to dělá stále, tak už jsme to chtěla nějak vyřešit. Ten login na Fotolia po úvodní fotkou vím - zkoušela jsem se přes to dneska přihlašovat už asi 5krát a stále vyskakuje Electron. Tak já ještě počkám a uvidím tedy.
NaturaLinda

Reputace: +1

Příspěvekod shalom3 » 19. prosinec 2018 20:50

Domnívám se, že ten Electron je zabudovaný do Stocksubmitteru. Setkala jsem se s tím, že občas to takhle blblo u různých fb, pokud si vzpomínám, tak např. u Pond5. Já jsem tento měsíc nenahrávala, už nemám volné submity. Případně se obrať přímo na jejich zákaznickou podporu - třeba přes tlačítko v programu a popiš to, možná poradí, jak tomu zamezit. Je to pravděpodobně nějaká chyba v komunikaci mezi programem a fotobankou.
shalom3

Příspěvekod Painter » 26. prosinec 2018 19:08

Adobe snížilo limit pro výplatu na 25E.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 26. prosinec 2018 20:47

Všimla jsem si toho na Fotolii. Jsem zvědavá, jak se to bude řešit s penězi, až budeme muset Fotolii opustit, jestli aspoň případný zůstatek převedou do Adobe Stocku.
shalom3

Příspěvekod Host » 27. prosinec 2018 19:15

shalom3 píše:Všimla jsem si toho na Fotolii. Jsem zvědavá, jak se to bude řešit s penězi, až budeme muset Fotolii opustit, jestli aspoň případný zůstatek převedou do Adobe Stocku.

Z případného zůstatku si budeme platit předplatné Adobe produktů až nám vyprší roční "ochutnávka" zdarma.
Kdo bude mít ještě nějaký přebytek, ten dostane kolekci reklamních předmětů.
Komu se to nebude líbit, ten si bude moct stěžovat třeba veverkám v Central parku... :mrgreen:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 27. prosinec 2018 19:56

Poslyš, hoste, Ty se vyznáš, Ty bys jim měl jít dělat managéra :lol: .
No a veverkám do Centralparku si můžeme stěžovat už rovnou :x
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia