shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod zdenat5 » 6. duben 2019 20:39

Aby toho nebylo málo - tak mi nabíhají vektory v most relevant jako prodané, ale prodané nebyly - je to 9 vektorů. Asi další inovace :evil:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 6. duben 2019 21:54

Už jen zbývá, aby u videí zavedli minimální velikost 8k při datovém objemu 25MB :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. duben 2019 09:45

zdenat5 píše:Aby toho nebylo málo - tak mi nabíhají vektory v most relevant jako prodané, ale prodané nebyly - je to 9 vektorů. Asi další inovace :evil:

To už je dýl, taky mám nahoře nacpané fotky, které se nikdy neprodaly a bohužel to moc prodejné kusy nejsou :( :/
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Baldion » 7. duben 2019 16:31

Tak mi právě vyhodili celou várku vektorů s odůvodněním: Náhled JPEG neodpovídá souboru EPS nebo má nízké rozlišení. Taky moc hezké. :oops:
+zdenat5 Hodnocení: +1
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod shalom3 » 7. duben 2019 18:11

to vypadá jako teoretická příprava pro jejich "excellent features". Kdo vylije nervy do kýblu předtím, ten bude mít vyhráno. :mrgreen:
+Baldion, +zdenat5 Hodnocení: +2
shalom3

Příspěvekod Návštěvník » 8. duben 2019 16:10

Dnešnú dávku vektorov zatiaľ prijali na schvaľovanie bez problémov, uvidíme ako prebehne schvaľovací proces. Ale keď som predtým mal .jpg pod 4MP tak to vyhodili už pri nahrávaní, tak uvidíme. Ale tipujem, že keď im dôjde akú vyloženú hlúposť urobili, tak nechajú vo finále oba spôsoby nahrávania - .eps+.jpg a k tomu aj 4MP .eps. Ak nie teraz, tak najneskôr keď si všimnú ako im Adobe Stock (a iní) ešte výraznejšie začne ukrajovať z podielu na trhu, keďže bude mať v ponuke kvalitnejšie vektory, ktoré sa na Shutterstock kvôli tomuto nepochopiteľnému kritériu proste nedostanú.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Návštěvník

IP: 176.74.128.xx

Reputace: 0

Příspěvekod zdenat5 » 8. duben 2019 16:33

Návštěvník píše:Dnešnú dávku vektorov zatiaľ prijali na schvaľovanie bez problémov, uvidíme ako prebehne schvaľovací proces. Ale keď som predtým mal .jpg pod 4MP tak to vyhodili už pri nahrávaní, tak uvidíme. Ale tipujem, že keď im dôjde akú vyloženú hlúposť urobili, tak nechajú vo finále oba spôsoby nahrávania - .eps+.jpg a k tomu aj 4MP .eps. Ak nie teraz, tak najneskôr keď si všimnú ako im Adobe Stock (a iní) ešte výraznejšie začne ukrajovať z podielu na trhu, keďže bude mať v ponuke kvalitnejšie vektory, ktoré sa na Shutterstock kvôli tomuto nepochopiteľnému kritériu proste nedostanú.

No já nevím - mně připadají jako tlupa blbců - obtěžují ustavičně nás i kupující -aktivní blbci jsou nejhorší. :twisted: :lol:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod admin » 8. duben 2019 18:10

Návštěvník píše:Dnešnú dávku vektorov zatiaľ prijali na schvaľovanie bez problémov, uvidíme ako prebehne schvaľovací proces. Ale keď som predtým mal .jpg pod 4MP tak to vyhodili už pri nahrávaní, tak uvidíme. Ale tipujem, že keď im dôjde akú vyloženú hlúposť urobili, tak nechajú vo finále oba spôsoby nahrávania - .eps+.jpg a k tomu aj 4MP .eps. Ak nie teraz, tak najneskôr keď si všimnú ako im Adobe Stock (a iní) ešte výraznejšie začne ukrajovať z podielu na trhu, keďže bude mať v ponuke kvalitnejšie vektory, ktoré sa na Shutterstock kvôli tomuto nepochopiteľnému kritériu proste nedostanú.

Bohužel si také myslím, že si toho nevšimnou ani oni ani kupující... možná tak za pár let. Ono přece jen při 262 milionech souborů...

Také vám poslední dobou Shutterstock blbne? Když na něm něco hledám, tak na každé druhé stránce dostanu page not found (takový ten jejich zahnutý gauč) a nebo rovnou

This page isn’t working If the problem continues, contact the site owner.
HTTP ERROR 400

Ale při tom, když to otevřu v anonymous módu prohlížeče Chrome, tak to jede v pohodě :(
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod shalom3 » 8. duben 2019 21:56

Asi je zatím vyhráno, v rámci petice jsem obdržela tuto zprávu:
Victory!
Shutterstock has postponed implementation of this update to requirements: "Thanks again for all your feedback, which we are closely reviewing! In light of the information that has been shared here, we are postponing the implementation of the 4MP requirement as we continue to look into ways to accommodate the needs of all artists and their artwork."

Doufejme, že to tedy tak skutečně bude
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock