Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod Tonda » 9. srpen 2019 10:27

Lenka píše:Jak píšou ostatní, chce to rozložit rizika. Videa se prodávají i na 123rf, i když asi ne v tom množství. Na videa byl vždycky Pond 5, nižší obrat se kompenzoval cenou, kterou si nastavuješ sám. A možná i rozšířit působnost i na jiné oblasti, než jen video. Sice v této situaci rada asi "hraběcí", ale krize jsou od toho, aby se překonávaly, a za rok se tomu zasměješ.

Smát se tomu rozhodně nebudu, budu na to vzpomínat jako na jedno z nejhorších období v životě. Pro mě bude 30. červenec už navždy černým dnem.

Jak jsem zde již psal, na Pond5 nahrávám, ale zde jsou nyní příjmy na úrovni době, kdy jsem s tím začínal, nerozumím tomu, že je to až tak extrémní propad, ale bohužel je. A to nahrávám stále nová videa. Na 123RF jsem nahrával v počátcích, ale pak příjem začal klesat na minimální částky a už se to vůbec nevyplatilo.
Hodnocení: 0
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod GreatWhite » 9. srpen 2019 11:52

iStock je cesta za :arrow: $$$ 8-)
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 9. srpen 2019 12:18

Tonda píše:Ta nekomunikace je strašná. Jsme pro ně nic.

Tam to řeší zaměstnanci, kteří dotávají výplatu každý měsíc a premie čvrtletně (v půlce druhého kvartálu podle výsledků za kvartál první). Tvoje situace je jim absolutně nereálná. A teď je navíc čas dovolených.
Pokud se nestala nějaká opravdová prasárna, tak účet obnoví - když to vyřeší do dvou měsíců, tak budou mít pocit, jak to zvládli rychle.
Tu případnou prasárnu jsi ale nemusel udělat vůbec ty, může to mít na svědomí nějaký tvůj spolupracovník s přístupem na účet - to by pak asi bylo opravdu v pr....
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod castyhost » 9. srpen 2019 12:23

prvni polovinu mailu resi automat, tu druhou vycviceny polak nebo ind

telef kontakt je to samy, ale je tam aspon nadeje, ze soboj dvou gramofonovych desek vyhraje contributor
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod castyhost » 9. srpen 2019 12:24

btw, nikdo tam kvulu nicemu jinymu nez srackam nepise a nevola, tak to maji asi systemove zmakly
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod shalom3 » 9. srpen 2019 12:36

Taky bych to neviděla beznadějně. Dovolené se projevují i tady, zpravidla je dotyčný na dovolené a zastupující neví, co s tím. Protože jsem celoživotně praktikující úspěšná profesionální vrcholová průserářka, mám takovou zkušenost: co vyvolá největší stres, to dopadne zpravidla dobře. A naopak, co člověk předpokládá jako maximální pohodovku, se často promění ve fatální průser.
+Baldion Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Tonda » 9. srpen 2019 12:44

hypotekyfidler.cz píše:
Tonda píše:Ta nekomunikace je strašná. Jsme pro ně nic.

Tam to řeší zaměstnanci, kteří dotávají výplatu každý měsíc a premie čvrtletně (v půlce druhého kvartálu podle výsledků za kvartál první). Tvoje situace je jim absolutně nereálná. A teď je navíc čas dovolených.
Pokud se nestala nějaká opravdová prasárna, tak účet obnoví - když to vyřeší do dvou měsíců, tak budou mít pocit, jak to zvládli rychle.
Tu případnou prasárnu jsi ale nemusel udělat vůbec ty, může to mít na svědomí nějaký tvůj spolupracovník s přístupem na účet - to by pak asi bylo opravdu v pr....

Spolupracovník přístup na můj účet zásadně nemá, a to právě z bezpečnostních důvodů. Máš pravdu, že jestli to vyřeší za dva měsíce, tak to bude ještě výhra. Mohla nastat nějaké nevědomá chyba z mé strany, to přece nedokáže nikdo ovlivnit, vědomého přečinu si nejsem vědom, hlavní ale přece je, aby to se mnou řešili, případně mě potrestali, ale bojím se, jak k tomu budou přistupovat, aby jejich potrestání nebylo trvalé zavření účtu.

Já jsem v tomhle asi pesimista (počítám s tím nejhorším), proto velmi oceňuji každou pozitivní reakci. Já to beru, že tam třeba není kompetentní osoba, ale kdyby se mnou aspoň komunikovali. Jediný kdo komunikoval, byl jejich Facebook, a to tak, že mám čekat na vyjádření.
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Příspěvekod Host » 9. srpen 2019 13:03

Jak jsem psal. Uplne stejne komunikuji se zakazniky. Podle toho to taky vypada. Treba redakce Echo 24 se jim uz na to vykaslala, dalsi budou nasledovat...
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod admin » 10. srpen 2019 19:06

Nemůže to zavření účtu nějak souviset s tímto?
https://www.microstockgroup.com/shutter ... tes-to-(ss)-similar-content-policy/msg536257/#msg536257
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Ananásek » 10. srpen 2019 19:13

Odkaz nefunguje
Ananásek

IP: 46.135.66.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock