Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod Host » 14. srpen 2019 15:09

Tonda píše:...pouze využívám tipy od videobanek co je trendy a co točit...

Možná v tomto by mohl být problém, jestli jste se 2 nebo více autorů nechytly stejného tématu a vznikla pododbná videa. Ale neměla by být stejná.

Ono je to trochu s tím kopírováním problém, sám koukám na některá portfólia a občas udělám něco podle nich. Spíš z důvodu toho co teď někdo přidává. Sleduji trendy podle nejlepších co tvoří. Nikdy jsem vyloženě nikoho nekopíroval, jako že bych udělal print screen a pak to objel. Dávám svoje barvy a vymyslím to podle sebe, ale námět je stejný a je pravda že pár děl se mi tam podobá s originálem. Nevím jestli je raději nevymazat.
Hodnocení: 0
Host

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Tonda » 14. srpen 2019 15:27

Host píše:
Tonda píše:...pouze využívám tipy od videobanek co je trendy a co točit...

Možná v tomto by mohl být problém, jestli jste se 2 nebo více autorů nechytly stejného tématu a vznikla pododbná videa. Ale neměla by být stejná.

Ono je to trochu s tím kopírováním problém, sám koukám na některá portfólia a občas udělám něco podle nich. Spíš z důvodu toho co teď někdo přidává. Sleduji trendy podle nejlepších co tvoří. Nikdy jsem vyloženě nikoho nekopíroval, jako že bych udělal print screen a pak to objel. Dávám svoje barvy a vymyslím to podle sebe, ale námět je stejný a je pravda že pár děl se mi tam podobá s originálem. Nevím jestli je raději nevymazat.

To je nesmysl, to by pak všichni autoři, co natočí/vyfotí telefonujícího muže, se navzájem kopírovali. Myslím, že tohle už je extrém. Já se ostatními autory ani neinspiruji, točím prostě podle sebe a svých nápadů.
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Příspěvekod joke » 14. srpen 2019 15:44

Soused má stejný typ, značku a barvu auta, kterou mám já. Auto jsem si koupil dříve. Kde toho kopírovače můžu nahlásit? Nebo se musím dívat na tu nestoudnost, jak jsou pošlapávána moje práva na jedinečnost?
joke

IP: 185.67.188xx

Příspěvekod Marsan » 14. srpen 2019 16:29

Dnes mi na šutru "zamrazilo" po pár letech co mi berou 99,8 % fotek, mi dnes jednu zamítli pro podobnost z druhou. Musím uznat, že tam jistou podobnost lze najít. Když mi to píplo na mobilu pěkně mi zatrnulo jsa si vědom aktuální kauzy :o :o :o uuuuuf účet funguje :) jestli nenastalo nějaké období zaměřené na "similar content" podobně jako byl čas na opakující se kw v nadpisu.. :?:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 14. srpen 2019 16:56

Nastalo, někdo o tom už psal - nevím teď v jakém vlákně. Udělali novou směrnici a je to, jak jinak, ode zdi ke zdi. Jsou tam příklady, např. nesmíš mít dva obrázky se stejným pozadím, i když hlavní motiv je jiný. Že by to ale souviselo s Tondovým problémem, se mi nezdá, ledaže by pokyn zněl: "každého desátého pro výstrahu zastřelit."
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Marsan » 14. srpen 2019 17:02

hypotekyfidler.cz píše:Nastalo, někdo o tom už psal - ..........., ledaže by pokyn zněl: "každého desátého pro výstrahu zastřelit."

uf, jsem tedy asi utekl hrobníkovi z lopaty... byl jsem devátej :lol:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Guest » 14. srpen 2019 17:12

Pro autora: jestli stim nemate problem, muzete uvest prumernou mesicni castku co Vam SS vydelava?

Zajimalo by me, jak velkou rybu je schopny SS takle trapit, kdyz o tom premyslim, tak mu ty prace vydelavaji preci cca 60% z cele castky. Prijde mi to jako ze jsou sami proti sobe takovymto zasahem.
Guest

IP: 195.26.25.1xx

Příspěvekod GreatWhite » 14. srpen 2019 17:35

Guest píše:Prijde mi to jako ze jsou sami proti sobe takovymto zasahem.

oni to berou tak, že když si nekoupí videa od Tondy, koupí si je od někoho jiného, stejně ty peníze utratí tak jak tak. Nevím nakolik je Tondova tvorba unikátní v tématech a odlišná zpracováním, ale asi jedou podle hesla: každý je nahraditelný :(
+Marsan Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. srpen 2019 17:51

hypotekyfidler.cz píše:Nastalo, někdo o tom už psal - nevím teď v jakém vlákně. Udělali novou směrnici a je to, jak jinak, ode zdi ke zdi. Jsou tam příklady, např. nesmíš mít dva obrázky se stejným pozadím, i když hlavní motiv je jiný. Že by to ale souviselo s Tondovým problémem, se mi nezdá, ledaže by pokyn zněl: "každého desátého pro výstrahu zastřelit."

Rozkaz zněl jasně, muž s černou brašnou nesmí projít za žádnou cenu..

Fakt to ve výsledku může být naprostá hovadina jejíž obětí je i Tonda..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. srpen 2019 17:55

Guest píše:Pro autora: jestli stim nemate problem, muzete uvest prumernou mesicni castku co Vam SS vydelava?

Zajimalo by me, jak velkou rybu je schopny SS takle trapit, kdyz o tom premyslim, tak mu ty prace vydelavaji preci cca 60% z cele castky. Prijde mi to jako ze jsou sami proti sobe takovymto zasahem.

Myslím, že nám to nepoví, už jsem nad tím přemýšlela a nejlepší je zkusit si pro sebe říct za kolik chci žít, za kolik nakupovat techniku a za kolik někoho nechat přivydělat a celé to sečíst. Sviňárna je ta poslední nevyplacená výplata..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock