PandaWild píše:Chápu proč k předešlým videím nebyly odezvy - protože k tutoriálu se mohou vyjádřit jen lidé tvořící v Blenderu, a těch tu moc není. A ti co jsou tak zřejmě netvoří postavy. Žebříček písní je spíš osobní pohled a na netu je takových věcí celkem dost. Tohle video je hodně tvůrčí a nápadité a může oslovit širší okruh diváků.
Samozrejme nemyslel som odozvu k obsahu videa. Kto napríklad tie pesničky nepozná, tak sa k nim asi ťažko môže objektívne vyjadriť, to mi je jasné. Ja som myslel nejaký názor na grafiku a proste vizuál videa. Napríklad, či je dobre čitateľné písmo na tých prúžkoch ktoré sa na chvíľu zobrazia u každej pesničky, či je tam ten prúžok dostatočne dlho, aby sa stihol prečítať názov pesničky a filmu z ktorého je a tak podobne. Prípadne by ma potešilo aj to, keby sa ľudia, ktorí už majú nejaké skúsenosti so strihom, napríklad vyjadrili k jednotlivým prechodom medzi pesničkami, či tam nie je niečo zle zostrihané, skokovité, rušivé a tak...
Tak nič, ešte je tu asi málo ľudí pracujúcich so strihom a videom všeobecne. Takéto otázky by asi patrili viac na nejaké filmové fórum.