Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod ahas » 26. květen 2020 19:55

Tabulka, ktera tam byla take chvili.
Predplatne bude asi vypadat takhle:

Obrázek
+basti Hodnocení: +1
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod Vero » 26. květen 2020 20:00

Host píše:Dočasným vypnutím portfolia bychom jen potrestali sami sebe, protože všechny soubory, které se doposud probojovaly na přední místa ve vyhledávání, by ztratily své pozice.
V podstatě zbývají dvě možnosti:
1. držet hubu a krok
2. smazat na protest portfolio a připravit se i o ty drobné, které nám možná ještě chvíli budou posílat...

Osobně volím variantu č. 1. :?

Mám obavy, že nezbývá nic jiného než ještě snížit své úsilí tímhle směrem a hledat jiné zdroje.
Hodně bude také záležet na kurzu dolaru...

Já myslím, že nejoblíbenější bude varianta 3. nedržet hubu, držet krok :lol:
+Marian Hodnocení: +1
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod Anna Frajtova » 26. květen 2020 20:03

A ještě:

Up to 100 YOU LOOSE 62,5% of your earnings

100-250 YOU LOOSE 50% of your earnings

251-500 YOU LOOSE 37,5% of your earnings

501-2500 YOU LOOSE 25% of your earnings

2501-25000 YOU LOOSE 12,5% of your earnings
+basti Hodnocení: +1
Anna Frajtova

Reputace: +3

Příspěvekod honza286 » 26. květen 2020 20:08

Vidím to tak, že tomu dám tak 1-2 měsíce na zkoušku a pokud bude většina prodejů za nižší částku než mám teď (0,33), tak minimálně výrazně omezím nahrávání a budu to dávat jen jinam. To, co vymysleli, je totiž ve výsledku ještě horší než istock :(. Dost možná to v horizontu pár měsíců dopadne tak, že jim tam zůstanou jen farmy chrlící tisíce fotek měsičně a možná lidi z rozvojových zemí, pro které jsou i výdělky 10 centů za jednu prodanou fotku zajímavé.
+Marian Hodnocení: +1
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Návštěvník » 26. květen 2020 20:15

honza286 píše:Vidím to tak, že tomu dám tak 1-2 měsíce na zkoušku a pokud bude většina prodejů za nižší částku než mám teď (0,33), tak minimálně výrazně omezím nahrávání a budu to dávat jen jinam. To, co vymysleli, je totiž ve výsledku ještě horší než istock :(. Dost možná to v horizontu pár měsíců dopadne tak, že jim tam zůstanou jen farmy chrlící tisíce fotek měsičně a možná lidi z rozvojových zemí, pro které jsou i výdělky 10 centů za jednu prodanou fotku zajímavé.

Vidím to stejně, třeba to nebude tak zlé.
Hodnocení: 0
Návštěvník

IP: 89.103.152.xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 26. květen 2020 20:51

Mám tabulku s jasnými statistikami příjmů, kdybych neměl SubmitStock, kde je mi vlastně putna na kolik fotobank to nahrávám, když to jede automaticky, tak bych už minimálně na 3-4 nenahrával. Tímhle Shutterstock spadne podle mě rozhodně z prvního místa, ale možná pořád bude dosahovat na cca 3 pozici v žebříčku.

Uvidím po 1-2 měsících. Rozhodně nebudu znova nahrávat co odmítnou, to u shittových fotobank nedělám, jen u těch top a tuhle pozici určitě ztratí. Nahrávat video tam asi už nebude mít cenu, ani protože za ty drobné to nebude mít smysl. Zvlášť když oddělili foto a video, jen aby to bylo výhodnější pro Shutterstock. Propagovat už je nebudu, primárně budu odkazovat na portfolio u Adobe, asi to tak začne dělat většina lidí a to je myslím bude v důsledku bolet asi nejvíc.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +266

Příspěvekod Marian » 26. květen 2020 20:53

A to som pred par mesiacmi zrusil 12rocnu exkluzivitu na iStocku, lebo ma srali obcasne predaje za 3 centy (aj videa :-O ). Ako vidim, z kaluze do blata... :evil:
Marian

Reputace: +26

Příspěvekod Fauren » 26. květen 2020 21:24

Tvl jak zničit drobné fotografy za 3 2 1 .. zase a vše se dělá pro farmy a pro hlavní donášeče.. Moderní doba prostě upřednostnuje velké firmy a snaží se jim pořád a pořád víc dávat možností a na malé se prostě sere.. A právě ti malí, ale živí ty velké.. Škoda že to zjistí až bude po všem...

Jinak jsem v levelu 2 takže mě to spadne ... Tyvole ti už neví, co by.. Proč nám spíše něchtějí všem přidat pár % tím by nám zavřeli hubu a měli lepší kontekt.. :x

u mě vede istock.. druhý shutt.. ale pak velké propádaky takže :/ pro mě asi konec uvidíme :)
Naposledy upravil Fauren dne 26. květen 2020 21:31, celkově upraveno 1
Fauren

Reputace: +64

Příspěvekod basti » 26. květen 2020 21:28

Asi tady budu výjimka, ale u mě už asi 2 roky vydělává nejvíc depositphotos, shutterstock je až druhý.

No nicméně dalo se to čekat, akcionáři chtějí víc. Pak se to prodá novému zájemci, ten to ještě víc vyždímá a nakonec to dopadne tradičně jako většina fotobankových trosek...
+duben Hodnocení: +1
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. květen 2020 21:42

a poslední zhasne..
+Baldion, +PandaWild, +duben, +shalom3 Hodnocení: +4
ivusakzkrabice

Reputace: +738

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock