Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Egeris » 29. květen 2020 13:50

Na getty čtu hodně negativních názorů všude možně, ale já s nima zas nějaký extra problém (zatím) nemám. Těch prodejů tam mám mnohem víc než na šutru, sice za míň, ale celkově si vydělám víc. I jejich schvalovači mi přijdou rozumnější a odmítají fakt jen v odůvodněných případech. A to mi ještě velmi často do poznámky napíšou, co přesně jim na fotce vadí. O takovém přístupu editorů si můžu u šutru nechat jen zdát. Jediné co mě štve je že výdělky vidím až 20. v měsíci.
+Fauren, +zdenat5 Hodnocení: +2
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod zdenat5 » 29. květen 2020 14:16

Egeris píše:Na getty čtu hodně negativních názorů všude možně, ale já s nima zas nějaký extra problém (zatím) nemám. Těch prodejů tam mám mnohem víc než na šutru, sice za míň, ale celkově si vydělám víc. I jejich schvalovači mi přijdou rozumnější a odmítají fakt jen v odůvodněných případech. A to mi ještě velmi často do poznámky napíšou, co přesně jim na fotce vadí. O takovém přístupu editorů si můžu u šutru nechat jen zdát. Jediné co mě štve je že výdělky vidím až 20. v měsíci.

Já jsem s nimi spokojená - výdělek na úrovni SS - žádný blbý vopruz - nahraju - skoro hned schválí - prodeje dobré. Ceny nezjištuju - a tím pádem se nerozčiluju - jen kouknu co se prodalo - na počet stažení o něco méně, ale evidentně za lepší ceny. Žádné vztekání jako v posledním roce u SS. Podobně to mám u Adobe a Dremstine, ale o dost menší prodeje i zisk. I na 123RF mívám dobré měsíce .Pravda je, že otrávená Ss jsem snížila nahrávání na polovinu :cry: - no napravím to - až na SS - Na úroven 6 se stejně nikdy nedostanu.
+Berunin, +Egeris, +Fauren Hodnocení: +3
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Host » 29. květen 2020 14:52

Shrnu to asi takto. Pristi dva, tri mesice si zablokuji pristup na sutr, smazu apku z mobilu a jedine co budu sledovat, bude suma, kterou v zaveru mesice poslou. Stejne to mam uz nejakou dobu s Getty. Pokud mi celkovy vysledek bude stacit k obzive, tak budu spokojen. Nahravat na obe fotobanky hodlam jen uplne ozraly, kazdorocne 30. unora o pulnoci.... :mrgreen:
+zdenat5 Hodnocení: +1
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod zdenat5 » 29. květen 2020 15:00

Host píše:Shrnu to asi takto. Pristi dva, tri mesice si zablokuji pristup na sutr, smazu apku z mobilu a jedine co budu sledovat, bude suma, kterou v zaveru mesice poslou. Stejne to mam uz nejakou dobu s Getty. Pokud mi celkovy vysledek bude stacit k obzive, tak budu spokojen. Nahravat na obe fotobanky hodlam jen uplne ozraly, kazdorocne 30. unora o pulnoci.... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Pepino » 29. květen 2020 16:03

Jsem celkem zklamany.
Patrim mezi ty hobby co obcas neco vyfoti nebo nakresli, neni to mojim hlavnim prijmem.
Prodeje jsem mel za 0,36 a ten propad bude brutalni.
Pepino

IP: 2a00:ca8:142c:4c01:4808:1ea0:bb59:8bxx

Příspěvekod Návštěvník » 29. květen 2020 16:10

Pepino píše:Jsem celkem zklamany.
Patrim mezi ty hobby co obcas neco vyfoti nebo nakresli, neni to mojim hlavnim prijmem.
Prodeje jsem mel za 0,36 a ten propad bude brutalni.

Vítej v klubu.
Návštěvník

IP: 89.103.152.xx

Příspěvekod Teamen » 29. květen 2020 16:33

Moc by mě zajímalo, kolik lidí z ČR si opravdu v současné době vydělává prodejem na fotobankách.
Aby si někdo vydělal, musí mít přece alespoň 800 $. Podle mě to má smysl jen v tom případě, že se nám proplatí práce nad obrázky. U mě to většinou to trvá 2 roky, než se mi zaplatí práce na obrázku a pak teprve začne generovat nějaký zisk.
Teamen

IP: 212.79.110.1xx

Příspěvekod castyhost » 29. květen 2020 16:43

mam fotku pri ktery jsem rozlomil v tele fotaku bajonet a rozpulil objektiv....tak ta se jeste nezaplatila :-)

nekoukej jenom na zisk ;-)
castyhost

IP: 92.240.174.1xx

Příspěvekod Jirik » 29. květen 2020 16:52

V začátcích fotobank (před cca 15ti lety) se práce fotografa zaplatila za 1 měsíc, v platu USA fotografa. Bohužel ta doba je už dávno fuč.... /Tedy pokud o těchto informacích před lety časopisy o focení psali skutečnou realitu a ne jen pohádky. Taky se tehdy mohl nahrávat obsah, který by dnes asi neprošel/
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod castyhost » 29. květen 2020 17:13

tak prace pred 15ti lety byla levnejsi, ale kloudny zrcadlo stalo 50tis+ a lezly z toho horkotezko 8Mpx fotky
castyhost

IP: 92.240.174.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock