Petr1 píše:Průměrný autor přidá na SS měsíčně cca 25 obrázků/videí a vydělá si cca 20$ měsíčně.
Průměrný autor má portfolio o 300 ks obrázků/videí, přidá na SS měsíčně asi 8 obrázků/videí a vydělá si méně než 20$ měsíčně.
Petr1 píše:Průměrný autor přidá na SS měsíčně cca 25 obrázků/videí a vydělá si cca 20$ měsíčně.
| Hodnocení: 0 |
Petr1 píše:Problém mám s tím každoročním nulováním. Vtipné je, že v pondělí nám to všem vynulují a za 7 měsíců zase. Myslím si, že je velká šance, že za měsíc podlehnou tlaku a řeknou, že to budou dělat klouzavě, nicméně protože jsou jejich akcie na burze,tak si teď nutně potřebují vylepšit účetnictví za 2. čtvrtletí poškozené koronavirem, takže nás příští měsíc oškubou.
admin píše:Petr1 píše:Problém mám s tím každoročním nulováním. Vtipné je, že v pondělí nám to všem vynulují a za 7 měsíců zase. Myslím si, že je velká šance, že za měsíc podlehnou tlaku a řeknou, že to budou dělat klouzavě, nicméně protože jsou jejich akcie na burze,tak si teď nutně potřebují vylepšit účetnictví za 2. čtvrtletí poškozené koronavirem, takže nás příští měsíc oškubou.
Jestli jsem to pochopil správně z toho emailu, tak 1. června budeš mít level podle toho kolik jsi prodal od 1. ledna - tedy teď v červnu to nulovat nebudou, jen v lednu...
| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:15 % je čirá zlodějina. Přijde mi to ze strany SS jako velká nenažranost.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.