Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Koblihate » 1. červen 2020 19:15

Už i já jsem se dočkal..tak já to mam za 0.11 (lvl 4)...trapný.. :shock:

Házím kytici na hrob...
Hodnocení: 0
Koblihate

IP: 185.236.161xx

Reputace: 0

Příspěvekod honza286 » 1. červen 2020 19:16

Bananaboy píše:Pracuj tvrději!
Hm... už ho vidím blbečka ako ešte v 90-desiatke poloslepý a s artritídou v rukách kreslí vektory za 10 centov za jeden predaj.
Microstock by mal byť o tom pracovať tvrdo na začiatku a po vybudovaní portfólia si trochu užiť plody svojej tvrdej práce. A nie drieť na nejakých nenásytných zmrdov až do smrti. :(

Taková silná slova při večeru, co by nějaký Ind ze slumu dal za to si vydělat jednou fotkou 10 centů, prodal by jich možná tak 6 za den a měl by na jídlo...A je třeba mít pochopení pro to, že že velký vůdce SS si musí vydělat na novou vilu apod...Pokud to někdo náhodou nepochopil, tak je to myšleno ironicky.
+Bananaboy, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Host » 1. červen 2020 19:30

honza286 píše:
Bananaboy píše:Pracuj tvrději!
Hm... už ho vidím blbečka ako ešte v 90-desiatke poloslepý a s artritídou v rukách kreslí vektory za 10 centov za jeden predaj.
Microstock by mal byť o tom pracovať tvrdo na začiatku a po vybudovaní portfólia si trochu užiť plody svojej tvrdej práce. A nie drieť na nejakých nenásytných zmrdov až do smrti. :(

Taková silná slova při večeru, co by nějaký Ind ze slumu dal za to si vydělat jednou fotkou 10 centů, prodal by jich možná tak 6 za den a měl by na jídlo...A je třeba mít pochopení pro to, že že velký vůdce SS si musí vydělat na novou vilu apod...Pokud to někdo náhodou nepochopil, tak je to myšleno ironicky.

Jenže i ten Ind bude muset zaplatit za foťák, kterým ty fotky udělá, za připojení k netu, za počítač, programy a za elektriku. Jídlo je maličkost... Možná to zvládne jako otrok nějaké farmy, ale i o tom už silně pochybuju. To se spíš vyplatí pěstovat mák, nebo konopí...
Kvalita obsahu půjde časem tak, jako tak hodně dolů a pravděpodobně se brzo změní úplně celý systém mikro - nano stocku... :|
+shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +2
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Kuliparek » 1. červen 2020 20:05

LVL 5 a tohle.....
Bolí z toho u srdce a brzo to bude bolet i peněženku :D No nic. Ráno začnu přemýšlet co se životem dál. Věděl jsem, že to jednou přijde :(
Přílohy
des.png
des.png (24.63 KiB) Zobrazeno 2452 krát
+Baldion, +Protos, +zdenat5 Hodnocení: +3
Kuliparek

Reputace: +33

Příspěvekod duben » 1. červen 2020 20:09

Jak to tak vidím i když prodají balíček za 199 EUR na 750 stažených obrázků a kupující si stáhne jen jediný. Dostanete stejně jen 0,1$, žádné fér rozdělení ze staženého objemu jako na Getty. Takže nám 0,1 dolaru jim zbytek z 199 EUR.

Podle rozčarování všech vyšší levelů na fóru to vypadá, že za červen jim toho moc nového na Shutteru nepřibude.

Já jsem za daným podmínek s nahráváním nových fotek a videí na Shutter skončil a do měsíce se rozhodnu jestli tam nechám to co tam je, nebo to deaktivuju úplně. Tohle je horší jak DollarClub, tam šlo alespoň zaškrtnout, že to v něm nesmí nabízet. Tady leda vypnout komplet portfolio. I když budou mít pořád na objem nejvíc prodejů, už to za ty centy nebude mít žádný smysl.
+Protos, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod duben » 1. červen 2020 20:11

Kuliparek píše:LVL 5 a tohle.....
Bolí z toho u srdce a brzo to bude bolet i peněženku :D No nic. Ráno začnu přemýšlet co se životem dál. Věděl jsem, že to jednou přijde :(

No co by, budeš nahrávat na jiné fotobanky, oni až kupující zjistít, že Shutterstock je už v podstatě mrtvá fotobanka, kde nepřibývá nový obsah, tak postupně přejdou k Adobe nebo Getty. Ty peníze v oběhu zůstanou, jen si je začnou rozdělovat jiní hráči na poli fotobank.
+Marian, +Protos, +zdenat5 Hodnocení: +3
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Bananaboy » 1. červen 2020 20:31

Sakra už som aj ja zvedavý na nejaký subscription predaj. Od rána len dva predaje a len v Single & Other licencii. Je to divné. V pondelok sa vždy dobre predávalo a dnes je to nejaké zamrznuté. Že by bola vonku až taká zima? Alebo sa na internetové káble vylial tekutý dusík? Alebo má v tom prsty Mrázik, Elsa, alebo nejaký iný hňup so zmrazovacou schopnosťou? :lol: :lol:
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Protos » 1. červen 2020 20:34

Mám to podobně, 10 prodejů a největší z toho za 0.25 :(. Ztratil jsem totálně motivaci k jakékoliv tvorbě. Kruci, musím se zase nakopnout, vždyť SS není jediný.
Protos

Reputace: +6

Příspěvekod PandaWild » 1. červen 2020 20:34

Blbý na tom je, že fotobanka si vystačí s tím velkým objemem obrázků co už má v databázi, nové obrázky ani contributory ani nějak moc už nepotřebuje. Předpokládá se, že je malá šance hromadného rušení portfolií, každý si to rozmyslí když to dalo tolik práce, tak SS má hezký prodejní kapitál a nás k tomu už nepotřebuje.
+admin Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod JDF » 1. červen 2020 20:35

Škoda, že u toho Adobe to tak trvá. Na schálení fotek čekám už šestý den. :lol:
JDF

Reputace: +2

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock