Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod koblihate » 2. červen 2020 13:36

Musim se naučit přestat koukat na prodeje a jen si to dát na konci mesíce do tabulky… když vidim ty cifry, tak srdce pláče a hlava počítá kolik jsem oproti „standardu,, promrdal..
Hodnocení: 0
koblihate

IP: 193.86.203.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Navstevnik_3 » 2. červen 2020 13:43

JJ uvidime na konci mesice. Momentalne bych brecel. Za prodeje jsem oproti normalnimu stavu pred zmenou na 43%. Porad mi to prijde neuveritelne :) ze neco takoveho proste rozhoudnou a oznami. Jako by zamestnavatel rekl proste: Pepiku tak od zitra ti dam o polovinu min a penize si necham pro sebe, hezky den...
+Bananaboy, +Marian, +ivusakzkrabice, +kasparv, +weyo Hodnocení: +5
Navstevnik_3

IP: 62.240.183.xx

Příspěvekod zdenat5 » 2. červen 2020 13:54

Návštěvník píše:
tlamic píše:Vůbec mě navadí, pokud mě zruší nebo zablokují účet. Je jen otázka času u každého z nás, kdy se to už opravdu nevyplatí. A zůstávat u někoho, kdo mě smaže nebo zablokuje účet jenom proto, že jsem si dovolil nějakou kritiku, mě opravdu nevadí. Za ty směšné výdělky mě to opravdu nestojí.

Naprostý souhlas, tohle má od slušného zaměstnavatele hodně daleko. Je to výsměch.

To není náš zaměstnavatel - spíš naopak. Možná obchodní partner, který se začal chovat jako prase - zbohatli z naší práce
+Bananaboy, +Berunin, +Marian, +duben, +kasparv, +shalom3 Hodnocení: +6
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 2. červen 2020 14:54

Moje proroctví - situace se nezmění do doby, kdy si poslední chudák někde v orientu neuvědomí, že než dělat pro farmu jeden obrázek za 1 cent, bude lepší někde na plantáži sbírat banány, čistit boty před obchodním centrem nebo zametat ulice. To bude však trvat ještě velmi dlouho, protože hladových občánků jsou tam stamiliony.
Souběžně s tím hraje roli i významný pokles vkusu a nároků zákazníků. Když jsem začínala, prodávaly se mi celkem slušné obrázky, teď se prodávají jen ty podřadné. Ty jsem nahrála jen proto, abych viděla, že se zaručeně neprodají.
Zvláštní ale je, že po zavedení dumpingového předplatného nenastal žádný vzestup nákupů, spíše naopak. Důvod tohoto jevu mi není nějak jasný a nedovedu pro něj vymyslet vysvětlení.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ahas » 2. červen 2020 14:58

shalom3 píše:Zvláštní ale je, že po zavedení dumpingového předplatného nenastal žádný vzestup nákupů, spíše naopak. Důvod tohoto jevu mi není nějak jasný a nedovedu pro něj vymyslet vysvětlení.

Pro nakupujici vsechno zustalo jako predtim, tak ze zadny priliv nakupujicich a s tim i vzestup nakupu se nekona.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod shalom3 » 2. červen 2020 15:06

Já přesně nevím, kdy to předplatné na 750 obrázků zavedli, ale mám pocit, že už to nějakou dobu mají a přesto se nákupy nezvýšily.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 2. červen 2020 15:10

Asi to bylo obráceně - klesaly jim tržby a tak se to snažili (marně) dohonit snížením cen.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lubos » 2. červen 2020 15:12

vcera som mal 12 predajov spolu za 3,96$ - som stihol este pred uvedenim novych provizii do praxe

dnes zatial 13 predajov spolu za 1,3$ - normalne sa mi nechce tomu verit a stale sa na to chodim pozriet do apky ci nesnivam....
+Marian Hodnocení: +1
Lubos

IP: 95.102.176.xx

Příspěvekod Bananaboy » 2. červen 2020 15:15

Tak už konečne padol prvý subscription predaj za 0,70 centov, takže zatiaľ lepšie ako pred zmenou. ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod PandaWild » 2. červen 2020 15:27

Nebo se jedná o promíchání sloupců Subs a S&O, jak naznačil Petr1, takže máš S&O za 0.70. ;)
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock