Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Koblihate » 3. červen 2020 19:00

PandaWild píše:
Baldion píše:
Návštěvník píše:
Pavson píše:funguje Vam shutterstock? :D
502 Bad Gateway :-D
Funguje.
Funguje, ale neprodává. Je to rozbitý :mrgreen:
$$ prodává, ale neplatí.
$$.jpg

Já mám v prodejích asi nejslabší začátek mesíce za poslední rok.. do toho prodeje za 0.00x.. k posrání :D
třeba nám po zredukování personálu zvednou na minimálku na 0.11c.. :D
+zdenat5 Hodnocení: +1
Koblihate

IP: 185.236.161xx

Reputace: 0

Příspěvekod zdenat5 » 3. červen 2020 19:10

Tenhle nápad z fora SS se mi líbí - bylo okamžitě smazáno .Zadat do Googlu „shutterstock“ - kliknout na Reklama objeví se Získejte 10 snímků zdarma - zkušební verze zdarma - Představa víc než mil contributors jak si stahují po 10 images - je zábavná - bude to pro nás za doláč ? - nebo nic ? Jiný contributor - koupil svůj vlastní obraz jako kupec za cca 25 doláčů - a dostal za něho 10 centů . Vcelku je takový kolos docela napadnutelný. :lol: 8-)
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Petr1 » 3. červen 2020 19:12

Taky vám po přihlášení na SS vyskočil dotazník spokojenosti?

Bylo to asi 20 otázek. Dal jsem jim tam 0 bodů z 10 za jejich důvěryhodnost, moji spokojenost a na otázku, jestli bych je doporučil přátelům taky 0.

Do poznámky na závěr jsem jim mimo jiné napsal, že nový systém odměn je směšný a resetování levelů na 1 každý rok je nejhloupější věc, kterou jsem za 12 let ve fotobankách viděl.

Sice to asi k ničemu nebude, ale alespoň mám lepší pocit.
+kasparv Hodnocení: +1
Petr1

IP: 89.176.52.xx

Příspěvekod zdenat5 » 3. červen 2020 19:16

Petr1 píše:Taky vám po přihlášení na SS vyskočil dotazník spokojenosti?

Bylo to asi 20 otázek. Dal jsem jim tam 0 bodů z 10 za jejich důvěryhodnost, moji spokojenost a na otázku, jestli bych je doporučil přátelům taky 0.

Do poznámky na závěr jsem jim mimo jiné napsal, že nový systém odměn je směšný a resetování levelů na 1 každý rok je nejhloupější věc, kterou jsem za 12 let ve fotobankách viděl.

Ten s tím psem ? Vyskakuje nonstop - v lednu sem ho vyplnila - vyplním ho znovu - podle tvého návodu :geek:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod TXX » 3. červen 2020 19:34

Vyhraješ krásnou cenu - BAN
+Marian, +zdenat5 Hodnocení: +2
TXX

IP: 185.67.188xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. červen 2020 19:39

zdenat5 píše:Tenhle nápad z fora SS se mi líbí - bylo okamžitě smazáno .Zadat do Googlu „shutterstock“ - kliknout na Reklama objeví se Získejte 10 snímků zdarma - zkušební verze zdarma - Představa víc než mil contributors jak si stahují po 10 images - je zábavná - bude to pro nás za doláč ? - nebo nic ? Jiný contributor - koupil svůj vlastní obraz jako kupec za cca 25 doláčů - a dostal za něho 10 centů . Vcelku je takový kolos docela napadnutelný. :lol: 8-)

Proboha, to je děs :(
Teď jsem si našla na facebooku skupinu Shutterstock Contributors Worldwide a tam to pláče taky fest
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Petr1 » 3. červen 2020 19:58

TXX píše:

Vyhraješ krásnou cenu - BAN

Tohle na ban není, nejsem vulgární ani rasistický, je to pravdivé a obhajitelné, navíc jsem jim zbytek dotazníku vyplnil docela poctivě. Taky to není veřejné, takže je to nijak nepoškozuje.
Petr1

IP: 89.176.52.xx

Příspěvekod JDF » 3. červen 2020 20:59

Po jednoprodejových předešlých dvou dnech po 10 centech bych měl asi slavit za ten jeden skorodvoudolar... :?
Obrázek
JDF

Reputace: +2

Příspěvekod Dusan » 3. červen 2020 21:04

ivusakzkrabice píše:Vypadá to, že šutr ušetří i za schvalovací personál, schvalování je rychlé, tak můžou začít propouštět.. to budou manažeři ve vatě!

Jestli to nebude tím, že lidi přestali nahrávat a nemají co schvalovat ;)

Já davám stopku dokud se to neupraví, jestli je to natrvalo pak i ode mě viděly fotky naposled. Věřím že to podělali tak moc, že se jim to sesype :twisted:
+Marian Hodnocení: +1
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. červen 2020 21:28

Výsledek dnešního dne 4 prodeje, součet 0,44 USD.. jdu vypnout počítač a pak i celý jistič, to mi nedá ani na elektriku...
+kasparv Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock