Nechci rýpat, situace je vyhrocená a stále ještě do určité míry emotivní.
Ale ještě není červen za námi. Co si budeme povídat, já červen neměla nikdy zázračný a tak když pohlédnu na "letní" propad grafu prodejů v minulých letech, tak si zase říkám, že na souzení je ještě moc brzo.
Asi jsem víc v klidu. Sice na OD mám taky propad, je jich obecně míň, což je pro toto období typické, ale i cenově se pohybují níže, tj. od 0,89 do 2,57 USD oproti předchozím čistým 2,70 USD. Ale na druhou stranu se mi daří mít na předplatném i 0,89 USD za snímek. Některé dny pak vyjdou podobně jak by dopadly za předchozího stavu. Ty ostatní.. no zavrčím si, přepnu do panelu AS a kochám krásným průměrem 1,17 EUR za snímek
Na vyhodnocování je fakt brzo, nakonec si myslím, že vyhodnocovat v září je fakt málo. Nejlepší pracanti byli vždy říjny, takže co a jak se rozhodnu pak. Bohužel jsem první rok a kousek fobotankování byla jen na šutru a nedělala IPTC, takže o to víc je mi líto stisknout červené tlačítko a poslat svou práci do zapomnění. Tak asi tak.
Jinak, co se týče OD, tak nemám pocit, že by se v rámci tohohle kupovaly jen super fotky. Kupuje se vše, co je potřeba a ve chvíli, kdy je to potřeba. Kolikrát si říkám u svých fotek, kterej blb mohl koupit tenhle děsnej cvak, kterej jsem přidala spíš do počtu než na okrasu