Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Začátečník » 12. srpen 2020 14:29

Děkuji moc.
Hodnocení: 0
Začátečník

IP: 213.195.235.xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 13. srpen 2020 19:20

shalom3 píše:Jsem v těžkým chocku! Prodala se mi licence vektoru za 17 USD, pozor, opravdu ne za 0.17! Já si snad budu muset zavolat na tísňovku. Vypadá to, že mám s prodeji vystaráno přinejmenším do konce roku. :roll:

Zatímco dřív byly enhanced licence 40-100 USD, teď budeme bouchat šampaňským za 17 USD. Já tedy nevím jak u vektorů, ale u fotek to bylo jak píšu. 15-30 dolarů, byla střední licence.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Wood2 » 14. srpen 2020 11:33

Stock Coalition Collection on Pond5 zajímavé info https://www.microstockgroup.com/general ... icseen#new
Wood2

IP: 178.22.113xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. srpen 2020 09:25

V úterý na procházce s kočárkem nás pokadil pták, a když se tak stane, tak si prý má člověk vsadit, že vyhraje. Dali jsme sportku, 3 sloupce, stálo to 80,-. Při kontrole jsem zjistila, že jsem opravdu vyhrála, světe div se, celých 50,- CZK.. takže jsem jen 30,- v mínusu, někak podezřele mi to připomíná fotobankování na šutru :lol: 8-) :D
+Bananaboy, +Marsan, +PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +4
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ubu Mbekele » 15. srpen 2020 12:15

...a pritom staci jen prestat platit dalsi sloupecky v sutr sportce... naklady prizpusobit ocekavanym ziskum... ...potom je mozne pouze prijemne prekvapeni... :) ;)
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod shalom3 » 15. srpen 2020 13:30

Jo,to už jsem udělala. Dělám na Linuxu s Inscapem a Blenderem, případně dalšími programy zdarma. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. srpen 2020 15:02

shalom3 píše:Jo,to už jsem udělala. Dělám na Linuxu s Inscapem a Blenderem, případně dalšími programy zdarma. ;)

No nevím, tenhle měsíc to vidím tak, že do plusu se dostanu jen tehdy, když odhlásím i elektriku :D
+Berunin, +shalom3 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Bananaboy » 15. srpen 2020 17:19

ivusakzkrabice píše:V úterý na procházce s kočárkem nás pokadil pták, a když se tak stane, tak si prý má člověk vsadit, že vyhraje. Dali jsme sportku, 3 sloupce, stálo to 80,-. Při kontrole jsem zjistila, že jsem opravdu vyhrála, světe div se, celých 50,- CZK.. takže jsem jen 30,- v mínusu, někak podezřele mi to připomíná fotobankování na šutru :lol: 8-) :D

A pritom ti vesmír posiela taký krásny nápad na fotenie. Pokadená mamina s kočiarom, tak takých fotiek asi na fotobankách nebude moc. Rozviň to do série... pokadený businessman, pokadená mníška, pokadený vietnamec... nápadom sa medze nekladú. K článkom o šťastí a poverách sú to fotky ako stvorené a prachy sa pohrnú. ;)

EDIT: Môj tip. Ako fejkové, vtáčie hovno je dobrá rozžutá a v ústach so slinami rozriedená zubná pasta. Podobnosť s reálnym hovnom na nerozoznanie. ;)
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod Ubu Mbekele » 15. srpen 2020 17:32

Na koprofilech taky zalezi???
Vlastne ano, hneda je barva budoucnosti... ;)
+Marian Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod Neznamy » 16. srpen 2020 11:43

Bananaboy píše:Rozviň to do série... pokadený businessman, pokadená mníška, pokadený vietnamec... nápadom sa medze nekladú.

Pokaděný businessman je v dnešní době super téma, ale Vietnamec? To je přeci rasistické. Pokaděný musí být jedině běloch a někdo úspěšný, kdo není přisátý na žádné státní zdroje. ;-) To je největší padocuh současnosti.
Neznamy

Reputace: +58

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock