castyhost píše:Kdyz ma kupujici gaplaceny predplatny tak ta cekaci doba nema smysl. Je to na rozsireny licence ktery jsem u BS nevidel leta.
Jestli kupujici ten obrazek "vrati" je otazka
No, to je otázka... byly to prodeje za čtvrťáky, teda co prodej, tak $0,25. Tak to asi extended moc nebude. No v podstatě tam nic jinýho nemám, než jenom ty čtvrťáky. Ale taky pravda je, že BigSTK téměř neprodával. Až teď trošicku začal. Po tom, co jsem probral portfolio na SSTKu.
Z nostalgie jsem tam nechal asi 5 obrázků...
Ale při procházení nějakých dat starých, tak tam na mě juknul nějakej banner s dotazníkem.
Ty mam rád.
Tak jsem ho vyplnil.
Sralo mě teda, že musím odpovědět na úplně všechno.
Ale docela mě překvapilao, jak naprosto drze a bez skurpulí vyzvídají, kam člověk ještě posílá svoje výtvory.
Tak jsem jim poslal link na Adobe portolio.
Doufám, že to ocení.
Ale asi největší překvapení je uplně na konci, tam dělají segregační průzkum podle toho, jestli jste kubánský hispánci, hispánci hispánci, prostě jestli jste hodně do hněda, nebo jenom malinko šmrncnutý při grilovačce.
No a pak už jenom standardní barevnostní rozlišení dotazovaného podle PantoneTM vzorníku s bílou úplně nahoře jako první. Nechápu, jak tohle mohlo projít, protože i oni sami bubnují na bubny, nebo aspoň v "edišnl resoucis", že Blackshitmetrs...