shalom3 píše:Co se mi jako fakt nelíbí - platba se na FAA dá provést jen kreditkou. Jednak kreditku nemám, jen debetní kartu, což nevím, jestli by vůbec prošlo. Také se mi nechce tyto údaje někam sypat na zahraniční server. Nechápu, proč se tam nedá platit přes Paypal. Také mi není jasné, co se stane, když člověk za rok zapomene zaplatit - to zablokují účet, nebo nechají viditelných jen 25 obrázků?
Nevím přesně, co vidí zákazník, když se nezaplatí, ale vím, že - nic nesmazali, dokonce se i něco prodalo. Nedívala jsem se, ale mám dojem, že přijdeš o možnost dívat se na "analytics", ale to si nejsem jistá. Skupina, kterou jsem tam před dvěma lety "zapomněla" zůstala funkční, probudila jsem ji během dvou dnů. Čili osobně si myslím, že když si jeden dá pauzu, tak to nemá žádnej zásadní vliv.
Jinak na tyhle platby používám též debetku, resp. kartu, kde nemůžu jít do mínusu, takže když došly prachy, tak "se" další prostě neposlaly, po obnovení prémka jsem prostě obnovila číslo karty (u nich se to uložilo jako chyba připojení nebo co).
Jsem medvěd.