Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou

Diskuse o serverech, kde lze prodávat fotografie/ilustrace, ale nejsou to fotobanky (například Fler, Zazzle, CafePress) nebo o prodeji přes vlastní web

Re: Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou

Příspěvekod Lenka » 20. říjen 2020 18:58

FAA, nicméně OT: Kdybyste někdo nevěděl co s andělama na všechny způsoby, biblickejma citátama a podobně, tak jsem založila group na tyhle věci, ať je to někde pohromadě. Nevím, jestli to Amíci překousnou, hodlám tam propagovat všechny konfese, ale myslím, že to sem mají daleko a navíc je ten lockdown, tak mi okna nevymlátěj (kde nic není, ani baptisti neberou). :-D

https://fineartamerica.com/groups/relig ... b=overview

Jo a pak je tam starší skupina na medvědy a jiné potvůrky v "home sweet home styly" a tak všelijak podobně. Říkám tomu "Art for children". Někdo si to plete a posílá mi tam dětský (nebo mentícký) kresby, ale to je fuk. Tam se to vsákne. :roll:

https://fineartamerica.com/groups/4-art ... b=overview

Osobně tomu přehnanou váhu nepřikládám (publikování ve skupinách), protože se to objevuje akorát na zdi activity, kam čumí jen konkurence, aby tě zaházela vlastní produkcí, ale co už.
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod alzbeti » 26. říjen 2020 23:04

Myslíte, že sa dá aj v tej základnej verzii na FAA overiť, či bude vôbec záujem podľa počtu predajov, views atď.? Alebo je to príliš malé množstvo na to, aby človek dosiahol nejaký predaj a tým pádom aj nejaký odhad o odbyte? :)
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod Fauren » 27. říjen 2020 17:11

Upřímně myslím, že ne .. 25 obrázků mi přijde hrozně málo.. ale většina portfolii se pohybuje kolem 400 obrázků tak nevím no. Záleží na tvé aktivitě ne na kvalitním obsahu mi přijde
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod vlastasestak » 2. listopad 2020 19:13

Tak jsem se zaregistroval na FAA a na Zazzle. Na Faa jsem zatím nahrál jen těch 25 a zatím přemýšlím co dál.

Co myslíte, jaký je váš názor? Je lepší pokračovat jen na jednom serveru a netříštit úsilí, nebo se chopit příležitostí a dojit všechny možné prameny. Stejně tak propagace. Je lepší věnovat se jedné sociální síti pořádně (Instagram, facebook, pinterest...) nebo je zase lepší sice trochu, ale všude.

Nemám s tímhle moc zkušeností. Na fotobankách je to trochu jiné, tam nahráváme všude kde se to vyplatí a ať se fotobanka postará. Ale v případě těchto "marketů" je asi třeba volit jinou strategii a to jsou pro mě neprobádané vody.

Díky předem za jakýkoli názor.
vlastasestak

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Fauren » 2. listopad 2020 19:46

Nevím, já zkouším rozpohybovat fineartamerica s pomalou propagací na pinterestu. Ale uvažuji ještě o zazzle nebo něčem takovém. Zatím jsem na FAA teprve měsíc, takže málo na to jestli se mi to vyplatí. Uvažuji o úsilí půl roku a pak vyhodnotit. Kdybych nebyl trochu teď pracovně vytížen + škola (jo i tak musíme sem tam něco udělat i v covidu) tak založím i něco dalšího. Uvidíme jak to bude vypadat nadále, ale pokud se neotevře škola a amatérské sporty tak asi založím něco dalšího. Ale teď si potřebuju dát oddych od toho nahrávaní

Takže pokud za mě pokud máš čas rozjel bych obojí. Pokud ne vyber si jeden a po pár měsících uvidíš... :)
Fauren

Příspěvekod vlastasestak » 4. listopad 2020 08:16

Jo právě ten čas to je hlavní hráč.

Díky za názor ;)
vlastasestak

IP: 178.255.168xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 6. listopad 2020 21:29

Přesně tak. Čas je ten hlavní hráč. FAA právě pustil do prodeje puzzle, tak si nastavte ceny.
+Fauren, +PandaWild Hodnocení: +2
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 6. listopad 2020 21:46

Lenka píše:Přesně tak. Čas je ten hlavní hráč. FAA právě pustil do prodeje puzzle, tak si nastavte ceny.
Děkuji za upozornění. Emaily z fotobank nečtu, tak bych si ani nevšiml že je potřeba nastavit novou cenu.
+Lenka Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Fauren » 8. listopad 2020 18:28

Taky díky:) Jsem se díval jak to kdo nastavil tyjo a ti velcí tam davají cenu asi 1 a 2 dolary... ja tam mrsknul teda 5 6 ..
Fauren

Příspěvekod Fauren » 18. prosinec 2020 09:17

Prosím vás obdrželi jste peníze už za listopad na FAA? Minule hned 15 a to byl ještě k tomu víkend.. a teď 18 a stále nic
Fauren

PředchozíDalší

Zpět na Nefotobanky - přímý prodej