admin píše:ivusakzkrabice píše:Ani nevím, zda mě má těšit, že věci schválené takřka ihned se docela i prodávají, což jsem nikdy dříve moc nezažila. Nicméně se to na pořadí fotek v portfoliu vůbec neprojevuje.
Týjo, tak toho, že se ti nové kousky prodávají si považuj! Já za leden nahrál už 50 řekl bych hodně kvalitních vektorů a z toho je 0 - slovy NULA - prodejů. Kdybych nahrával jen na Shutterstock, tak už bych dávno nenahrával

Mám nakeywordováno hodně obrázků z loňska, takže vlastně ani není důvod nenahrávat. Dřív se m moc nestávalo, že by se něco hned stáhlo, nyní se docela daří, ale obvykle zůstane jen u jednoho stažení a je to za minimum. Dřív se tyhle rychlé prodeje projevily i v portfoliu, že se pak ta fotky držela vysoko, ale nyní tam prostě není ani na první straně. Na horních pěti řádcích jsou většinou věci, které si nepamatuju, že by se kdy prodaly.
Nyní je moje zlatíčko AS, i při třetině prodejů než na ss a cca polovičním portfoliem má nad šutrem tento měsíc už přes 10 % náskok ve výdělku.