shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod zdenat5 » 28. leden 2021 11:01

Myslela sem si, že nemám lepší prodeje - protože už k těm zlodějům nenahrávám, ale zdá se, že o nic nepřicházím. Stažení za pár čudlů je poměrně dost. Cca jednou za tři týdny tam jeden vektor fláknu tak, aby ho vyhodili a aby si automat myslel, že jsem aktivní. Pro mne už jsou jen na okraji zájmu - zloději. :mrgreen:
+Bananaboy, +shalom3 Hodnocení: +2
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 28. leden 2021 11:52

Stažení za pár čudlů je o něco více - nebyl důvod, aby se to markantně zvýšilo, protože to dumpingové předplatné začali nabízet už celkem dlouho předtím, než zkrouhli provize. "Vylosované" prodeje za lepší částku však dost poklesly, aspoň u mne. Od loňského května jsem se dokopala k tomu, abych tam nahrála asi tak 20 vektorů teď v lednu.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 28. leden 2021 12:31

admin píše:
ivusakzkrabice píše:Ani nevím, zda mě má těšit, že věci schválené takřka ihned se docela i prodávají, což jsem nikdy dříve moc nezažila. Nicméně se to na pořadí fotek v portfoliu vůbec neprojevuje.

Týjo, tak toho, že se ti nové kousky prodávají si považuj! Já za leden nahrál už 50 řekl bych hodně kvalitních vektorů a z toho je 0 - slovy NULA - prodejů. Kdybych nahrával jen na Shutterstock, tak už bych dávno nenahrával :(

Mám nakeywordováno hodně obrázků z loňska, takže vlastně ani není důvod nenahrávat. Dřív se m moc nestávalo, že by se něco hned stáhlo, nyní se docela daří, ale obvykle zůstane jen u jednoho stažení a je to za minimum. Dřív se tyhle rychlé prodeje projevily i v portfoliu, že se pak ta fotky držela vysoko, ale nyní tam prostě není ani na první straně. Na horních pěti řádcích jsou většinou věci, které si nepamatuju, že by se kdy prodaly.
Nyní je moje zlatíčko AS, i při třetině prodejů než na ss a cca polovičním portfoliem má nad šutrem tento měsíc už přes 10 % náskok ve výdělku.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod castyhost » 28. leden 2021 12:32

vetsina casopisu pochcipala, papirove knihy nikdo nekupuje...na co by nekdo kupoval lepsi licence?
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 28. leden 2021 14:10

castyhost píše:vetsina casopisu pochcipala, papirove knihy nikdo nekupuje...na co by nekdo kupoval lepsi licence?

Tak třeba reklama frčí furt, ale tam když už dobrý peníze jsou, tak si rovnou fotografa a designéra najímají a nehledají na fotobankách.. řekla bych
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod TomasK » 28. leden 2021 18:10

ivusakzkrabice píše:
castyhost píše:vetsina casopisu pochcipala, papirove knihy nikdo nekupuje...na co by nekdo kupoval lepsi licence?

Tak třeba reklama frčí furt, ale tam když už dobrý peníze jsou, tak si rovnou fotografa a designéra najímají a nehledají na fotobankách.. řekla bych

Je to tak. Jeden cas jsem delal pomerne hodne casto pro vetsi cesko-americkou firmu a fotky z fotobank nechteji nepouzvat, protoze jsou proflakle a dost casto pusobi moc lacinym dojemem.
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod Dusan » 29. leden 2021 09:45

admin píše:
ivusakzkrabice píše:Ani nevím, zda mě má těšit, že věci schválené takřka ihned se docela i prodávají, což jsem nikdy dříve moc nezažila. Nicméně se to na pořadí fotek v portfoliu vůbec neprojevuje.

Týjo, tak toho, že se ti nové kousky prodávají si považuj! Já za leden nahrál už 50 řekl bych hodně kvalitních vektorů a z toho je 0 - slovy NULA - prodejů. Kdybych nahrával jen na Shutterstock, tak už bych dávno nenahrával :(

Mám to dost podobně, teď se mi teda podařilo z lednových něco málo prodat, ale ani jedno ne na Shutterstocku. Používám k měření Stockperformer a když měřím nový obsah na Shuttru, můžu říct jediné. Shutter a nový obsah je ztráta času. ;)
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod castyhost » 29. leden 2021 09:49

jj, posledni seriozni prodeje mam z uploadu Srpen Zari 2020
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod koblihate » 29. leden 2021 10:48

S velkou slávou mi přišel e-mail, že jsem LEVEL 4.. průměr za prodaný obrázek mám za leden 0,24 USD.. takže dost trapný.. Nové vectory mám připravené, takže nahrávám, za leden jsem hodil do placu 100 jednoduchých vectoru a výdělek 0,21..
Plánuju svoje portfolio zvětšit o 50% letos, ale nevěřim, že na konci roku budu se ziskem líp než za 2020..
Víc se koncentruju co mi letí na AS a tvořim obsah co se mi prodá hlavně tam.. Za leden mi AS vydělá dvojnásobek SS a ještě v Eurech..
koblihate

IP: 213.210.171.1xx

Příspěvekod shalom3 » 29. leden 2021 12:29

Na Shitru mám letos průměr 0.58 v prvním levelu, ale na tuto hodnotu to dotáhl kloudný jediný prodej. Na Adobe to dělá 1 EUR/ks. Jako uspokojivá se mi jeví kombinace počet prodejů na Shitru za ceny na Adobe. ;)
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock