Adobe Stock Upfront Royalty Payment Opportunity

Re: Adobe Stock Upfront Royalty Payment Opportunity

Příspěvekod m.p. » 30. srpen 2021 12:13

To znamená další práci navíc. Můj zrak prostě není schopen rozpoznat, která fotka z série je nejostřejší a bude schválena. Posílám tedy více aby se v tom porochnila FB.
Znamená to být u Adobe opatrný a promazat tenhle rozptyl na slepo.

Když pošlu sérii 10. podobných fotek lehce proměnlivé kompozici nebo oříznutí, tak mi vychází že:

Getty příjme 9/10
Shutter příjme 3/10
Bigstock příjme 2/10
Adobe někdy 5/10, někdy nic
Dreamstime 10/10 jen to mlaskne.
Hodnocení: 0
m.p.

IP: 94.230.146.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod m.p. » 30. srpen 2021 12:15

přeloženo v Googlu

Ahoj,

Váš účet Adobe Stock/Fotolia byl zablokován, protože jste odesílali obsah, který je považován za nevyžádanou poštu/nepotřebný.

Obecně platí, že přispěvatelé by se měli omezit na tři významné verze jednoho motivu, pokud složitost propagačního sdělení obrázku nevyžaduje výjimku. Oříznutí, zrcadlené obrázky a duplicitní obrázky/videa (například černobílé a poté barevné nebo například s barevnými filtry) jsou zakázány. Rovněž je třeba se vyvarovat odesílání obrázků s minimálními rozdíly, jako jsou mírné změny úhlu nebo hloubky. Naše letité zkušenosti ukázaly, že malý počet verzí motivu usnadňuje komerční úspěch příslušných souborů.

Společnost Adobe nemůže v rámci procesu moderování pomáhat ani radit přispěvatelům při výběru jejich nejslibnějších obsahů ze série. Stručně řečeno, neměli byste nám zasílat každou fotografii z vašeho focení, raději vyberte ty nejlepší potenciální zákazníky a odešlete je ke kontrole.

Naléhavě vás proto žádáme, abyste to do budoucna vzali v úvahu, upustili od nahrávání příliš podobných souborů a odstranili duplicitní soubory z vašeho portfolia. Potvrďte prosím potvrzení této zprávy a vaši ochotu dodržovat tato pravidla zasláním e-mailu na adresuributor-support@adobe.com. Budete muset uvést, že rozumíte důvodům, proč byl váš účet zablokován, a že se zavazujete, že budete svůj účet odblokovávat a dodržovat stanovená pravidla.

[b]Nerespektování těchto pravidel může mít za následek opětovné zablokování nebo dokonce zrušení vašeho účtu přispěvatele. To však není v našem zájmu, proto si vážíme vašeho porozumění a spolupráce při navazování konstruktivního vztahu spolupráce.

S přátelským pozdravem,

Vztahy s přispěvateli Adobe
PROSÍM NA TENTO E -MAIL NEODPOVĚĎTE.
m.p.

Příspěvekod mada » 30. srpen 2021 12:22

m.p. píše:Obecně platí, že přispěvatelé by se měli omezit na tři významné verze jednoho motivu...

No tak to myslím, že od nich ten dopis časem dostane půlka z nás... :?
mada

Reputace: +5

Příspěvekod mada » 30. srpen 2021 12:25

Fakt chci vidět, jak se někdo bude hňahňat s nějakým jídlem a pak z něj udělá 3 fotky...
mada

Reputace: +5

Příspěvekod m.p. » 30. srpen 2021 12:30

Mohlo to souviset také s lehce lechtivým obsahem. Asi za to mohlo to saténové povlečení na postel :shock: . To je další věc, která se mi nejvíc vrací.

Sex vymře na covid.
m.p.

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. srpen 2021 13:29

TAky mám posledních několik měsíců více zamítnutí pro podobnost a to je nehrávám spolu, ale s odstupem zamotané mezi jiné fotky. Ale i tak mi sem tam nějakou zamítnou, což znamená, že sem tam některý schvalovač i porovnává, co už bylo poslané a co ne.
p.s. od mě mají odkázáno vše, což se stalo dle mého technickou chybou z jejich strany a nešlo to už vrátit :(
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod m.p. » 30. srpen 2021 13:58

Taková technická chyba se jim hodí. Asi máš hodně pěkných fotek bez kterých se neobejdou.
Může tě hřát to, že ti brzy přistanou vypasení kapříci na účtu.
m.p.

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. srpen 2021 15:41

m.p. píše:Taková technická chyba se jim hodí. Asi máš hodně pěkných fotek bez kterých se neobejdou.
Může tě hřát to, že ti brzy přistanou vypasení kapříci na účtu.

Stalo se to víc lidem, spíš náhodně, nikdo neví, kde se stala chyba.. já možná tuším, poté, co jsem vybrala mě strašně dráždilo to zaškrtávátko, aby bylo modré a to bude asi ono :roll:
Jedu main stream, hromady fotek, které už mají tisíckrát. Takové terno zase nebudu :) přesněji, no živit mě to nikdy nebude, ale na sem tam tunning foťáku a něco na sebe to dá..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 30. srpen 2021 15:53

Tunning foťáku - mně první ultrazoom zajistil 95% prodejů fotek a pak když jsem si polepšil na 3x dražší bezzrcadlovku tak ta mi zajistila už jen asi 5% dalších prodejů. Ultrazoom tahám na dovolené a je tam skvělý, bezzrcadlovka zapadá stále hlouběji do šuplíku - když investovat tak dobře rozmyslet správný čas, já ho jaksi propásl.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod admin » 30. srpen 2021 17:36

ivusakzkrabice píše:TAky mám posledních několik měsíců více zamítnutí pro podobnost a to je nehrávám spolu, ale s odstupem zamotané mezi jiné fotky. Ale i tak mi sem tam nějakou zamítnou, což znamená, že sem tam některý schvalovač i porovnává, co už bylo poslané a co ne.
p.s. od mě mají odkázáno vše, což se stalo dle mého technickou chybou z jejich strany a nešlo to už vrátit :(

Schvalovač to moc neřeší, tohle už dávno dělá umělá inteligence - snadno dohledá snímky série.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia