Upload vektorů

Re: Upload vektorů

Příspěvekod admin » 18. únor 2022 10:28

Tak u6 jsem na to přišel během psaní emailu na podporu. Zkusil jsem i FTP, ale tam mi to zase hlásilo:

Response: 550 valentine-photo-frame[Converted].eps: Forbidden command argument
Error: Critical file transfer error

No a když jsem psal na podporu, tak jsem si říkal, aby to pochopili, že jim ten eps soubor přejmenuji na my-illustration.eps - aby to bylo jako jasné - no a najednou to šlo. Stejně jako upload přes web. Prostě od ledna něco změnili v uploadu a hranaté závorky to posílá do kopru. Taky to mohli připsat do helpu nebo dát nějakou lepší chybovou hlášku... ale tak jsem jim svůj email odeslal, aspoň uvidím, co napíšou :)
+TomasK Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod admin » 18. únor 2022 10:44

Teda to byla rychlost - během 12 minut mi napsali ze supportu smysluplnou odpověď :shock:
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Příspěvekod TomasK » 18. únor 2022 12:36

Aha, to je dobry tip ohledne znaku do nazvu. Ja se teda snazim pouzivat jen odelovaci prvky typu: - a _,
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod admin » 18. únor 2022 14:12

TomasK píše:Aha, to je dobry tip ohledne znaku do nazvu. Ja se teda snazim pouzivat jen odelovaci prvky typu: - a _,

No on mi to tam dával Illustrátor sám od sebe - když jsem otevřel existující eps, zeditoval a chtěl uložit, tak se do jména přidalo [Converted] -- vždy mi to bylo jedno a najednou to za4alo vadit.
admin
Site Admin

Příspěvekod Bananaboy » 18. únor 2022 14:22

admin píše:No on mi to tam dával Illustrátor sám od sebe - když jsem otevřel existující eps, zeditoval a chtěl uložit, tak se do jména přidalo [Converted] -- vždy mi to bylo jedno a najednou to za4alo vadit.

V nastaveniach Illustratoru sa to dá zmeniť. Odškrtneš volbu "Append [Converted] Upon Opening Legacy Files". Ja som to zrušil už pred mnohými rokmi, aby mi to tam Illustrator nepridával.
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod admin » 18. únor 2022 15:46

Já to naopak využíval - zbastlil jsem si nějaký skript na resize vektoru a přkopírování IPTC do eps... no takže tam nakonec udělám ještě nějaké další příkazy, aby se to jinak přejmenovalo...
admin
Site Admin

Předchozí

Zpět na Shutterstock