duben píše:Na YouTube to aktuálně nehodí nic, se svým osobním profilem nesplňuju podmínky pro partnerský program, musel bych mít 1000 odběratelů a přes 4000 odsledovaných hodin za posledních 12 měsíců.
Skús robiť viac Shorts videí. Za seba môžem povedať, že Shorts sú celkom dobrá vec. Veľmi ľahko sa tvoria. Môžeš ich nasekať hoci aj 100 denne. Do odsledovaných hodín sa síce Shorts nezapočítava, ale prilákajú aspoň nových odberateľov. No a na budúci rok sa už budú dať monetizovať aj Shorts videá, takže bude mať ich tvorba ešte väčší význam.
Ja mám momentálne 4 kanály a na všetky dávam aj Shorts. Jeden kanál z nich mám dokonca čisto len na Shorts videá.
Môj prvý kanál One Man Videos som tento rok kvôli zvyšným trom kanálom trochu zanedbával, tak som prišiel o zhruba 70 odberateľov. Teraz som tam začal znovu nahrávať hlavne Shorts videá a už zase počet odberateľov stúpa.
Takže pomocou Shorts videí môžeš rýchlejšie a masovejšie osloviť divákov. Obzvlášť, keď budeš robiť Shorts s témami ktoré sú zrovna trendy. Napríklad na Netflixe momentálne láme rekordy v sledovanosti seriál Wednesday. Mladí sa idú za ním zblázniť, no tak som začal tvoriť Shorts videá s Wednesday Addamsovou a má to peknú sledovanosť. Len dnešný Short, ktorý som ráno nahral má teraz cez 4300 zhliadnutí, čo je celkom pekný výkon na to, že tých Shorts tam mám zatiaľ len pár.
Samozrejme treba vybrať taký trend, ktorý sa hodí na niche tvojho kanálu, lebo inak by odberateľov získaných cez Shorts videá zaujímali len tvoje Shorts videá a nie dlhé videá a zvyšný obsah kanála. Ten môj One Man Videos kanál je taký filmovo-rozprávkový, takže sa tam tá Wednesday veľmi dobre hodí.
Video s rysom je veľmi pekné aj formou a aj obsahom. Tušil som, že to asi nebude divoký rys, pretože ja som takmer každý víkend v lese a rysa som v živote nevidel a nieto ešte natočil! Ale máme tu hodne medveďov. Tie ale netúžim vidieť, lebo také stretnutie by som nemusel v zdraví prežiť.
Tak ak môžem poradiť, tak určite porozmýšľaj nad tvorbou nejakých Shorts videí. Ak aj nepomôžu, tak určite kanálu neuškodia.
Budem držať palce a nech sa ti darí.